4
Pagi ni baru momma terjah blog mamaAqish & tau pemenang bb cute contest. Tahniah kpd bb gal & bb boy
  • 1st WINNER : BABY ARIFA DALILA
  • 2nd Winner : BABY NUR YASMEEN HUMAYRA
  • 3rd WINNER : BABY AINUR AQILAH
  • 1st WINNER : MUHAMMAD HARRAZ AQEEL
  • 2nd WINNER : BABY AMMAR YUSOFF
  • 3rd WINNER : MUHAMMAD AFRA KIANI
W/pun anak momma tak menang tapi momma dah beli hadiah utk Damia bb tight, sbb Damia dah awal2 lagi menang di mata Momma nntikan uploadnye ek. Minggu ni momma akan sibuk sket sbb projek baru dah masuk & nk kene g o/station ke Kerteh. Tapi sebelum tuh "gizilion thanks" to pengundi2 Damia yg sudi mengundi Damia. luv u mmmuuuuaaahhh!!


Post a Comment

Ummi Salsabila said... April 27, 2009 at 11:13 AM

betul2 damia..tak menang kot bkn rezki kita.tp damia ttp comel.
*nnt kita pki bb tight sm2 ea damia...:)*

NuRuL DhiA said... May 3, 2009 at 5:40 PM

xpe la xde rezeki, len kali join lg contest baby cute, kot2 aunti nak buat kan, damia bole join gak yer

Anonymous said... May 3, 2009 at 5:40 PM

Mother's day sale!!! Breastfeeding & cloth diapering for ur lil one
http://sayangbabyibu.com/

ummuabdullahsyaakir said... May 20, 2009 at 1:53 PM

Salam,mama selamat berkenalan n salam ziarah yea:)

 
Top