6

Continue dr Entry Family Holiday. Kali nih entry khas fokus pada Damia. First day sampai PD, mlm nyer Damia macam panas semacam... Macam nk demam! Udah momma tak bawa any medication Damia (lesson learnt!! gie travel bawa segala ubat in case demam). Mlm tuh kami tuamkan kepala Damia and hope esok Damia akan sembuh!

Esoknyer pagi demam Damia dah kebah. Tapi tengah hari jer start panas semula. Plan nk g jln2 terpaksa dibatalkan. End-up kami g bawa Damia g klinik. Mlm nyer Damia still demam + selsema. Kami terpaksa tak ber"air-cond" so that nk kasi Damia berpeluh. Tengok ler aksi anak momma demam. Cian anak momma. Selera mk pun takde sgt. Nasib baik BF ok.


Walaupun demam Damia still nak berholiday and buat aksi2, main2 & posing yang best gitu!


Semoga sayang cepat sembuh! mmmmmuuuahhhhss!!! we luv u dear!!!

Post a Comment

Ummi Salsabila said... May 28, 2009 at 5:04 PM

cutenye mia..chubbynye..aufa ni bile nak chubby camtu..gewamla..:)mia dmm nk tumbuh gigi ea..

Momma Mia said... June 1, 2009 at 9:15 AM

Thanks AcaiBurn for the comments & visit my blog!

ishhh US, mommamia tengok Aufa pun dah start cubby ler. Lebih2 lagi kalo ade "toncet pokok kelapa" lagi bertambah gebu & comei. Biler la rambut Damia nk panjang, momma pun tak sabar nk ikat macam Aufa.

AiNeRzA said... June 1, 2009 at 4:30 PM

Salam singgah...momma mia...momma mia kat shah alam kan...kalau nak tgk tudung...saya boleh bawakan pada mia...lagipun shah alam ngan klang x jauh pun...hihihihi...boleh try...no hal...

Anonymous said... June 3, 2009 at 3:02 PM

comel sgt damia ni :D

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:49 PM

alahai..comey nyer dia..geramnyer...huhuhuu,nak cubit pipinye sikit bleh...

 
Top