3
Syaratnye mudahjer:-
* Kejar seberapa banyak top score komentar bagi mana-mana n3 blog ni. Banyak komen lagi besar peluang anda menang (min 5 comment)

* Buat n3 khas tentang giveaway ini di blog anda.

* Copy logo diatas dan paparkan pada n3 anda.
* Siapkan slogan yang creative.
* Anda akan di nilai melalui kretiviti slogan dan keyakinan anda sebagai ibu dan isteri.

* Linkkan direct link giveaway blog anda disini dan tinggalkan komen anda ke n3 ini supaya senang saya nak check.

TUGASAN ANDA:-
1.Tuliskan karangan bolehker??? ...ehh..bukan...siapkan slogan
kenapa saya perlu menjadi "Best Mom In the World".............. (tidak melebihi 25 patah perkataan)
  • ... sbb i'm too in love with my family. There are my heart, my soul and my inspiration to continuously give the best for them.
2. Sertakan gambar terkini anda dan ahli keluarga
- My family -

3. Cadangan hadiah sesuai untuk birthday hubby....

Tarikh tutup:- 31 Julai 2009 (12.00 noon)
Keputusan akan diumumkan setelah mendapat keputusan daripada juri...so follow up.TQ

Hadiahnyer:-
  • Grand prize:~Biarlah rahsia (clue :- Body Shop)
  • Top commentor & 1st person submit assingment get this prize, sponser by Shining & sparkling 4 U..
update
  • hanya 1 penyertaan sahaja dibenarkan.
  • senarai top ten akan guna random.org plaks
  • Jangan lupa create n3 khas giveaway ini di blog anda.

Post a Comment

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:15 PM

akhirnyer..dapat juga terjah..huhuuu..good luck..tunggu result yer..mcm ada can jer...huhuuu

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:16 PM

sentiasa follow up yer sis..tq coz jd top comentor in my blog..tq....

Momma Mia said... July 28, 2009 at 3:43 PM

Asmieyra... thanx to drop by dear! oo ada can ek? best best ni. sudi2 kan lah ek.

InsyaAllah dear. sharing is caring kan. keep BF tau! :)

 
Top