8
"" H.a.P.p.Y B.i.R.t.H.d.A.Y m.A.m.A.p.A.y.I.s.H ''

MamaPayish GiveAway Contest

bermula pada 20 Julai 2009 hingga 29 Julai 2009.


SYARAT2NYA:

1) Terbuka kepada semua blogger yang mempunyai anak lelaki @ perempuan berumur 5 bulan – 2 tahun.


2) Diwajibkan menjadi Follower blog mampayish-onlineshop serta add link blog ini dalam blog list anda.


3) Sila tempek gambar di atas sebagai banner di sidebar blog masing2..banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini gune link ni :

http://mamapayish-onlineshop.blogspot.com/2009/07/mamapayish-giveaway-contest-sticky-mode.html


4) Sila buat special entry contest ini dan upload 1 keping gambar baby anda sedang memakai cloth diaper (any brand) beserta dialog anak anda bergaya dengan CD yg dipakai.

Pada gambar tersebut sila nyatakan:


Damia binti Azlan
umur 11 bulan ++


5) Sila jawab 2 soalan wajib:

i) kenapa anda harus mendapat mamapayish giveaway ni??

Seperti yg Damia suarakan dia tak ader lagi koleksi CD AIO cam mamaPayish punyer, ade butang & macam easy pesy jer dr Damia punye... WET Beg tu juga Damia tak pernah ade... jadi kalo diberi peluang menang... sangatlah happy Damia. Lagipun bufday Damia dah dekat tau mamaPayish. Damia going to be 1 year 14hb Aug nih. So CD yang Damia ade tuh macam dah tak sesuai sgt... sbb Damai suka bukak starp Cd tuh (heheh Damia say strip la plak).. Damia ni bb yg bijak & suka exploring... mommaMia kata baayaa (bahaya!) sbb poh poh Damia nnti bleh bertaburan... heheheh cian mommaMia nk bersihkan.


ii) apa yang anda tahu pasal blog online mamapayish?

Blog mamaPayish ni baru jer dilancarkan pada bulan JULAI thn ini. Buat permulaan, mamapayish nak berkongsi produk CLOTH DIAPER(CD) dengan kite semua. Yang best Mamapayish mengharapkan kite semua akan mendapat pengalaman membeli-belah secara online yang jujur, mudah dan cekap. Memang BEST.. BEST... sbb Mamapayish utamakan pelanggan... Sayang Mamapayish. semoga kedai online Mamapayish nih maju & berkembang dgn jayanya, AMIN!


6) Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda anda SAH menyertai contest ini..ini juga memudahkan para juri membuat edisi terjah ke blog anda.


7) Pemenang akan dipilih 100% oleh abah payish sbb dia tidak kenal kawan blogger mama.


Jadi, kepada sesiapa yg ingin menambahkan koleksi CD anda secara
PERCUMA..
bolehlah join contest mamaPayish ini..masih sempat lagi..

Post a Comment

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:13 PM

rajin join contest yer...good luck momma..chayokkkkk

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:51 PM

momma good luck yer..sok last day kan..huhu..tunggu resultnye plak yer..huuu

Momma Mia said... July 28, 2009 at 3:44 PM

Heheh amik dr aura Asmieyra la nih.. bercontest & bergiveaway...

Intan said... July 30, 2009 at 6:35 AM

Oooo sungguh cute dak damia dalam gambar itew :) Gud luck ye sayang...

AbQar|'s said... August 5, 2009 at 11:21 AM

congrats...u deserve to win...ngorat skit...wink:wink:

Momma Mia said... August 5, 2009 at 7:10 PM

[To nadnye] Thanks dear!

[To AbQar|'s] Thanks... wink wink ooo nak ngorat ek... Sedap nama AbQari.. genius ek.. Salam kenal from Damia abQari :)

Momma Mia said... August 5, 2009 at 7:11 PM

[To momma Intan] Huhuu.. doa momma Intan Mia jura...huhu mmmuuahhh biler la bleh jumpa dgn aunty ek?

 
Top