10

Jeng jeng jeng!!
GIVEAWAY from Mama Aqish

Syarat-Syarat kelayakan:
  • contest ni dibuka untuk Lil Prince & Princess
  • had umur dari 1 bulan - 2 tahun (yang lahir tahun 2007 - 2009)
  • Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda
  • Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)....
  • Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
  • Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009
  • Syarat2 tambahan:
1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
[Sebab2nya :-
  • My lovely daughter ni so cute dalam apa jua yg dilakukan even masa tido, masa makan, masa nenen, masa main, masa menangis, masa mandi & juga masa dia nk poh-poh. Setiap aktiviti dilakukan dgn penuh perasaan, ikhlas dari hati. Budak kecik kan maner pandai menipu kan. Tengok la gamba bawah nih, sopan jer anak momma duduk kan. Looks at her face, so excited jer.
Damia bt. Azlan
14 Aug 2008
(going to be 1 year... tak sabao nyer mama :) i'm counting the days, huhu...)
  • Anak momma nih semakin memahami apa yg kite katakan pdnya. Everything we do she start to catch and try to be like us. hohohoho... momma & abah kene behave & be careful with our words. Thanks sayang anak momma. Dgn ini momma & abah akan sentiasa beringat & berubah menjadi yg terbaik untuk mu sayang.
2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
  • MamaAqish yg momma kenal secara maya sorang yg rajin & pemurah orang nya. Y momma kata gitu. Sesuai dgn nama blognya "Kau Tercipta Untukku" w/pun dituju utk anak nya Damia Aqish (sama dgn nama anak momma) boleh direlate utk semua blogger maksudnya mama Aqish ni bleh dikata kan tercipta untuk semua blogger dalam memberikan informasi and rajin sharing kpd semua blogger2. Stuju tak mommies? Kalo ada SALE sapa yg slalu bg informasi, mama Aqish laa. Kalo cuti2 Malaysia nyer update sapa yg slalu provide details info tempat2 menarik kat M'sia nih, mama Aqish jugak.

  • mama Aqish juga rajin buat business blog melalui website.... mama Aqish nih memang suke niaga...selain dari niaga tight ada jual baju untuk Baby & Toddler. Kalo nk tengok gi click http://2ndnewbabycloth.blogspot.com/
  • Y momma kata pemurah plak sbb mama Aqish rajin buat contest & giveaway. Dulu cute baby Contest, Toddler Super Model & contest and now giveaway My Cute Lil Prince & Princess. Hadiah semua mama Aqish sponsor. Semoga Allah murahkan slalu rezeki mama Aqish sekeluarga.




Post a Comment

Watie Aziz said... July 17, 2009 at 11:12 AM

alamak...Damia nih mmg comel lah ...kiut bangat ...good luck yerk Momma Mia ...hehehe

Momma Mia said... July 17, 2009 at 12:41 PM

Thanks watie.. moh ler join skali & meriahkan mama Aqish give away nih!

Intan said... July 20, 2009 at 5:53 AM

Gud luck Damia comei :)

Ummi Salsabila said... July 24, 2009 at 8:44 PM

mia mmg comel..so adorable! good luck syg..muahhh..

dorng mmg suka tiru kite buat pe kan..kn behave je.coz dietgk je.hohoho

Ummi Salsabila said... July 27, 2009 at 10:46 AM

vote for me at BF photo contest.link BCP27 link http://sereniety.blogspot.com/2009/07/vote-now-breastfeeding-photo-contest.html.
thanks

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:10 PM

hai sis..lama bona nak terjah..tak sempat ler..huhu..dtg ziarah yer...

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:11 PM

good luck yer momma..huhu..moga2 sangkut juga..wish all the best..

Momma Mia said... July 28, 2009 at 3:46 PM

Thanks to ibu arissa, ummi salsabila & asmieyra.

MamaDamia a.k.a Haiza said... August 5, 2009 at 1:33 AM

budak comei ini telah saya vote untuk menang...sebabnya memang dia comei n yang paling penting nama anak saya pun Damia..huhuhu...gud luck Damia...

Momma Mia said... August 5, 2009 at 9:21 AM

Huhu terharunya MamaDamia a.k.a Haiza. Tengkiu dear & tengkiu to all mommies... uolss memang best la. mmmuuuuuuuuuuuuahhssss from Damia!

 
Top