10
Sempena meraikan 4th Anniversary Nazrin & E-car on 2nd July 2009,
Ibu Eiymann dgn besar hati menganjurkan
" The Unique Wedding Photo Contest "

syarat-syaratnya mudah jer..
1. Open for all blogger.
2. Wajib jadi follower blog e-Car Nazrin & add link blog dlm blog list anda. [Done]
3. Tempek gambo banner di sidebar blog & make sure link to entry contest ni. [Done]
4. Buat special entry contest ni & upload la 1 keping gambo wedding uols yg kome rasa TERUNIK [Done]

=== Azlan & Azlin ===
Tarikh Tunang : 18.2.2007
Tarikh Nikah : 07.12.2007
Tarik Bersanding : 09.12.2007
Tarikh Bertandang : 22.12.2007

5. Jawap @ soklan WAJIB
  • Why rasa gambo tuh UNIK
Gamba atas tu so UNIK sbb jelas menggambarkan betapa sonoknya kami, cerianya kami selepas bergelar husband & wife... siap baling2 kelopak2 bunga gitu... macam hover jer kan but its ok to be hover2 sbb its our day kan?! Syukur alhamdulillah sesangat segala yg ku rancangkan berjalan dgn smooth nya... hubby ku juga cool jer semasa lafaz nikah, dgn sekali lafaz jer. Debaran di hati kami Tuhan sahaja la yg tahu.
  • Why korang suka baca blog E-CAR Nazrin a.k.a ibuEiymann.
Contest ni telah menemukan momma dgn ibuEiymann secara maya. Menariknya blog E-CAR Nazrin a.k.a ibuEiymann ni sbg utama adlh ibuEiymann nih fully BF mother org nya. momma memang suka kwn dgn BF mother nih, buat idola demi menggilap skill & memantapkan lagi milk supply momma. ibuEiymann berjaya fully BF 2 thn 3 bln ++ tuh... salute la. CONGRAT DEAR!! Orgnya pun comel jer. Pandai lak buat cup cake. teringin bebenor nk attend class & order her handmade. InsyaAllah dear. One fine day ok, ku sedang mengusyaa design apa yg nak. Anyway, Happy 4th Anniversary. Semoga happy slalu disamping family tercayang!

6. Pastikan entry tu ade mention link berikut. If not DISQUALIFIED [Done]
7. Dah siap entry tuh tinggal kan URL kat ruangan coments sbg termeterainya SAH uols join contest tu. [Done]

8. Pemenang akan dipilih leh juri pro berdassarkan keUNIK kan gambo tu. [Caiyok2!]

nak masuk contest nie mesti uolls nak tahu apa hadiahnya kan..hadiah2 akan ditaja oleh (hadiah misteri utk penyertaan ke-7, 17, 27, 37, 47, 57, 67, 77...and so on yg blkgnye ade no. 7..coz 7 is my feveret no.): [IbuEiymann memang best laa :)]




Post a Comment

Watie Aziz said... July 21, 2009 at 8:03 PM

gud luck dear! sukanya tgk kelopak mawar..ehhhee

AshAnas said... July 21, 2009 at 10:04 PM

good luck mommaMia

Ummi Salsabila said... July 21, 2009 at 11:57 PM

good luck momma..so sweet pic tu!!!

ibu_arifa said... July 22, 2009 at 2:59 AM

pergh..momma Mia...mmg CANTIK lah gambar nikah nih..tak pernah tgk lagi pengantin main lambung2 kelopak bunga mawar cam ni.. hihihi.. sejuk jer tgk gambar ni...cam tenang/damai jer.
good luck yer momma mia

Intan said... July 22, 2009 at 3:18 AM

Sweet nya gambar tuuu...siap lambung kelopak mawar bagai. Nape tak lambung pengantin pompuan...ekekek

Gud luck ye :)

Momma Mia said... July 22, 2009 at 5:46 AM

Thanks mommies - Watie, Ummi Anas, Ummi Salsabila, Ibu Arifa & Intan.

Ibu Arifa > a'ahh la ibu, memang sejuk tgk gamba tuh... tenang, damai & suci jer kan...

Intan > Halamak intan kalo lambung pengantin pompuan kang takut jatuh kedebuk plak ... heheheh... sapa yg malu? lgpun takut en suami tak larat... hehehe

asmieyra said... July 28, 2009 at 1:14 PM

wahhawahhh..wahahh...happie nye dia..all the best sis..chayokk..chayokkk

e-caR NazRin aka ibuEiymann said... July 29, 2009 at 5:47 PM

salam terjah dr ibuEiymann.. wah, ade geng BF-mommies nie.. ni yg den suke neh..

gud luck taw!

Momma Mia said... August 5, 2009 at 11:41 AM

Tengkiu e-car for sport-check my blog. hehehe.. kira lulus la kan... mesti fening2 mau pilih kan yg ter"unik"

Happy 4th anniversary dear!!

 
Top