6
Mr & Mrs Faez @ http://mrsfaez.blogspot.com/2009/11/baby-with-car-contest.html
menganjurkan "Baby With Car Contest"
Bersempena dengan AGM Kelab Keta mereka iaitu PROSBOC [Proton BLM Owner's Club]
mereka dengan sukacitanyer ingin memberikan anak-anak kite hadiah yang boleh dibuat main semasa dalam keta.. leh dibuat tdo.. boleh dibuat peluk dan lain-lain perbuatan yang dibenarkan oleh ibu bapa memasing.
Huhuu... mesti MAUUUU!!!

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pa
da 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc

Kategori 2
..: Baby Girl With Car :..

Damia binti Azlan
Umur 1 tahun 3 bulan
Honda Civic 1.8




.. : APA YANG NAK KENA WAT? :..
  • Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
  • Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda.
  • Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
  • Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.

.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
  • Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.

Post a Comment

Mr and Mrs Faez said... November 28, 2009 at 10:53 PM

Salam

Dah terjah.. gud luck ek

Ummi Salsabila said... December 1, 2009 at 2:29 AM

gudluck mia..mia mmg pndi posing kan.rajinnye momma mia ni..:) bestla widget preg akak tu..tgk2 jap td..take care kak..:P

Momma Mia said... December 2, 2009 at 6:20 AM

[To Mr & Mrs Faez] Perghhh Tuan & Puan penganjur da dtg umah. Harap semuanya OK. Jemput dtg lagi yer.

Momma Mia said... December 2, 2009 at 6:24 AM

[To US] Thanks US. u too take care. Hope ur sickness dah berkurang. Tgk jgn tak tgk US. Every week pembentukan bb kita sentiasa progress. Semoga bb kt ber2 sihat & luv BF

nadnye said... December 4, 2009 at 10:58 AM

alamak dah tutup plak.... tak sempat nak masuk..;>

Momma Mia said... December 4, 2009 at 11:08 AM

[To nadnye] takpe nad bleh coba contest lain spt kat sini Baby with transport contest (http://ijanmemory.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html) and also AKSI SI COMEL BERSAMA STERENG (http://yusrynadam.blogspot.com/2009/11/aksi-ceria-si-comel-bersama-stereng.html)

 
Top