3


"Contest - Aksi Si Comel"
sebelum 20.11.2009, 12 pm.

Anjuran Tinta Comel Lote @ http://tintacomellote.blogspot.com
Tajaan bersama daripada Comel Lote Collections @ http://comellotecollection.blogspot.com
&
Muslimah Online Shop
@ http://muslimahonlineshop.blogspot.com
Mari!! mari!! Mari!!! Jangan tak join!!!

**
****
******


Nama : Damia binti Azlan
T/Lahir : 14 Aug 2008

Umur : 1 tahun 3 Bulan

Aksi : Gaya bergayut di telefon dgn Abah !!

Setiap kali momma call Abah, Damia akan rampas h/phone from momma & terus ikut aksi & gaya momma bergayut telefon. Beria-ia sungguh dia bercakap dlm lengguk bahasa yg hanya Damia jer faham. Yang pasti kami fham Damia berckp pasal kami sbb dlm bahasa dia jelas menyebut "ABAH" & "MOMMA"


******
****
**
1 cadangan/idea bagaimana Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
  • untuk membolehkan pelanggan continue/kembali membeli dgn anda molek if uolss buat Reward Point Program
  • Maksudnya - Setiap pembelian di tempat uolss, we ouls akan dapat Shopping point. Setiap shopping point tu bleh dikumpul and boleh digunakan utk buat pembayaran untuk pembelian akan dtg.
  • Contoh : for every RM1.00 spent, we ouls earn 1.00 point. Each point is worth RM0.02 off a future purchase. Details example:
    Kos belian
    : RM100.00
    Value of Points Earned: RM2.00



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Jadi
follower blog ini dan blog 2 penaja contest, add 2 penaja contest dalam blog list anda
2. Letak banner contest ini di blog entry & sidebar dan link kan ke entry ini. Copy html code di sidebar dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda.
3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk
Contest - Aksi Si Comel
4. Masukkan
1 gambar si comel anda di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, tarikh lahir, umur dan aksi apakah yang dilakukan si comel (mengikut kreativiti anda)
5. Si comel anda MESTI lah berusia 1 hari - 4 tahun.
6. Berikan 1 cadangan/idea bagaimana
Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
7. Pastikan anda
mention nama penaja dan link kan dalam entry tersebut;
  • Comel Lote Collections ~~ http://comellotecollection.blogspot.com
8. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, email address & link entry anda

Post a Comment

Wan Anie said... November 19, 2009 at 7:19 AM

thanks for joining the contest

will come again for evaluation... good luck!

nieda said... November 19, 2009 at 9:44 AM

gud luck..mmg comel pun Damia

 
Top