3

Salam semua!! Sesungguhnya mood bercontest membolehkan momma berblogging.... So utk ibu2 yg tgh pregey tuh ayuh kite bercontest!!! Kali ni contest anjuran UmiDanish @ http://umidanishku.blogspot.com/

Bermula 20 Oct - 13 Nov 09 (12 tgh)
Terbuka kpd baby 1 bulan - 3 tahun
Terbahagi kpd 2 kategori
A : Baby Gurl & B: Baby Boy

*
**

*** ****
Damia binti Azlan
1 Tahun 2 bulan

**** ***
**
*

Hadiah2 menarik disediakan & disponsor oleh barisan sponser2 yg budiman... Mereka adalah....
  • BabyUmiShop @ http://babyumishop.blogspot.com/ ==> 1 Cloth Dieper Lunatots bg setiap kategori. Momma berkenan yg no 01 tuh sbb warna tuh Damia takde lagi. Hehehe... So far Damia dah ada color 03, 04, 11 & 05.

Kat BabyUmiShop ni macam-macam adooo... berbaloi-baloi utk diterjah
ada breastfeeding Gadget,
set herba ibu bersalin...
minuman herba... Bio aura water filter...
tupperware pun adaaa...
Paling best BabyUmiShop nih bukan shj jual cloth Diper Lunatots printed Velcro & button
tapi ade skim kutu & pakej cloth diaper lunatots...
stacker diaper pun ada jual skali
so jemput la uolss terjah ke
BabyUmiShop @ http://babyumishop.blogspot.com/
  • T@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre @ http://www.hidupharmoni.blogspot.com/ ==> 1 helai baju baby bg setiap kategori. Setelah diterjah kat blog MAMACT nih momma berkenan la dgn baju baby kat bawah nih.
Kalo uols nk tau T@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre nih ada menawarkan
pakaian wanita dan kanak-kanak yang terbaik
untuk pemakaian selesa dan design dari butik
dengan harga yang berpatutan
juga penjagaan kesihatan melalui produk yang berkualiti tinggi spt...
Produk Eumora Beauty Bar & Krim Payudara Peurafirm
Selain tu produk ECPI botol kecik & besar pun adaaa...
Berbaloi-baloi kan???! so moh terjah ke
T@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre @ http://www.hidupharmoni.blogspot.com/
  • Moms&babyshop @ http://momsandbabyshop.blogspot.com/ ==> hadiah Pilihan utk peserta bertuah iaitu 1 diaper Stacker yg akan dicabut oleh baby Danish sendiri you... Momma berkenan Diaper Stacker yg gambo princess nih sbb Damia suka dgn gamba princess.
Moms&babyshop yg diown by Ms. Lailati Mohd pun ade menjual
cloth diper & Juss Mate 5
ala jus yg glamour utk kurus tuh...
tapi yg momma suka kat sini ade jual Susu HiGOAT HR (gamba spt kat bawah)
Susu kambing ni nenek Damia ada ambil & ia berkesan utk nenek Damia
Kaya dengan protein, enzim, mineral & vitamin yang penting untuk kesihatan

Since nenek Damia ade sakit2 lutut & kebas2 tangan, so far Susu HiGOAT nih ada kesan untuk nenek
sakit pun ada kurang
Didatangkan dalam bentuk serbuk, tiada bau, tiada bahan awet dan enak rasanya

Nenek pun confirm & kata w/pun susu kambing tapi ia tak berbau.
yum... yum...
so moh terjah ke
Moms&babyshop @ http://momsandbabyshop.blogspot.com/



Syarat Penyertaan:
  • Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
  • Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.

Post a Comment

Intan said... November 4, 2009 at 5:25 PM

Gud luck damia sayang....sampai nak mkn tangan tu, shedap ke rasa dia sayang :)

Momma Mia said... November 5, 2009 at 1:39 PM

Tengkiu & mmuuuummmuahhss to aunty Intan & UmiDanish!

 
Top