4

Comot & Comel Baby Eating Contest..!!!
DIBUKA SEKARANG SEHINGGA 30 NOVEMBER 2009
So ape tunggu jom la join ramai²!!!!!!!!!!
Jom terjah blog mummy Fia
http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html


Nama Baby : Damia Binti Azlan
Nama Ibu : Azlin Mohd Atan
D.O.B : 14 Aug 2008

Kejadian mencomotkan diri ni berlaku bulan puasa yg lepas. Since Damia semakin kurang berselera makan, we ouls decided for Damia to have her own sweet time for dinner. The reason being, waktu weoul mkn Damia berselera mencuit2 mkn kami with her cute hand...
Ternyata tekaan kami tepat... & looks she enjoy her diner very very much until pinggan barney pun nak dijilat nyer...ishhh2 gal-gal tak sesuai pe-el cam gitu la sayang...

Syarat-syarat penyertaan:

  1. Mesti menjadi follower blog Mummy Fia (http://hazlinashahrel.blogpsot.com) & blog penganjur bersama Ibu Adam (http://nadira-barry.blogspot.com)
    (sapa yg dah follow mummy tp blm follow ibu.. atau sapa yg dah follow ibu tp blm follow mummy.. pastikan uolls follow dua² blog..) Jgn lupa listkan blog kami di blog list anda.. paksaan buat peserta.. miaahahahaaaa..

  2. Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan..

  3. Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html

  4. Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review..

  5. Sertakan nama baby, nama ibu, dah tarikh lahir baby..

  6. Ceritakan mengenai gambar tersebut

  7. Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini..

  8. Hadiah berupe barangan makeup.. BRAND NEW SET & ORIGINAL ITEM IN TRAVEL SIZE.. tuk para ibu dan hadiah untuk baby adalah SURPRISE!!..

  9. Pengadil merupakan seorang kenalan Mummy Fia n Ibu Adam yang tak mempunyai blog.. so.. fare n square ok.. no bias.. hahahahaaaa..

  10. Pemenang akan dinilai dari kecomotan & kecomelan anak anda menikmati makanan..serta bersepahnya tempat dan peralatan makanan juga akan diambil kira.. ku nak beri all mommies yang join keje mencuci plak pas tu.. hahahahaha…

    So ape tunggu jom la join ramai²!!!!!!!!!!

Post a Comment

-DiraDiya- said... November 25, 2009 at 5:48 PM

mia mmg sgt comot n comeyl..
dh msuk kategori 1 uma bsepah dgn nasi!.. hahaha..
yg plg besh.. time jilat pggan 2..
hahaha.. apekah??..
mia.. pls bersbr k..
cedap ek mama masak nasi..
good luck mia n mama!..

Momma Mia said... November 26, 2009 at 8:27 AM

[To DiraDiya] Thanx to drop by. Jemput dtg lagi. Huhu... memang rumah bersepah dgn nasi, tp happy jer coz at least Damia mau mamam...

Ummi Salsabila said... December 1, 2009 at 2:36 AM

Ya Allah.comelnye mia mkn..mcm aufa..mkn sndiri,bersepah lebih.uih...pntnye nk kms.hehe..

goodluck mia..

p/s: nnt nk amik pic aufa mamam gakla..hahaha

Momma Mia said... December 2, 2009 at 6:19 AM

[To US] Rindunya dgn US nih. Thanks yer aunty. Jangan tak amik gamba Aufa tau. Mia tunggu n3 nya.

 
Top