4
Seperti yang diwar-warkan
bersempena her little princess yang akan celebrate her 1st birthday
so to Iris Nur Delisha, Happy bufday in advance dear!! Be good gal okie!
Hadiah contest adlh rahsia but yg best Mummy Ayu nyer
bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
beliau adlh Notti Netti . Tengkiu dear!!


ok dokie!!! back to the contest

1st Birthday Moment Give Away


Nama Bufday gal : Damia binti Azlan
D.O.B : 14 Aug 2008

Damia posing dgn birthday cake

After semua finish nyanyi happy bufday song, Damia makin excited & teruja.
It seems she understand that was her big day!!

Damia's birthday cake.
Sharing with atuk udik & atuk man, nenek cik & nenek noor serta along.
Semua lahir in August.
Kami buat kecik2 jer & close to family member terdekat jer kat rumah bonda di Gombak Setia. Kira 6 in 1 bufday celebration... Hihihi... kami memang suke celebrate reramai.. org kata "lagi ramai lagi meriah". Majlis dimulakan dgn solat Maghrib berjemaah & bacaan Yassin semperna menyambut Ramadhan. Then after solat Isyak baru majlis bufday start.


p/s: untuk ulang siaran click SINI utk pelbagai aksi & candid during the big day!

Post a Comment

nadnye said... November 10, 2009 at 2:02 PM

seronok tgk gambar dia celebrate birthday..

mummy_ayu said... November 11, 2009 at 4:38 PM

salam kenal...tq coz join my contest.semua ok..cuma tak nampak my blog kat bloglist u..apa pun good luck yer!

Momma Mia said... November 17, 2009 at 12:55 AM

[To mummy Ayu] Salam kenal to u too dear.. thanx for having the contest.

Momma Mia said... November 17, 2009 at 12:57 AM

[To nadnye] a'ahh we ouls pun geram everytime tgk gamba bufday si damia ni

 
Top