5
Friday sudah... Kejap jer dah nak hujung minggu kan? Bagaimana perkembangan EBM anda selepas Ramadhan nih?? Ada peninggkatan ke penurunan?? atau sama jer macam masa bulan Ramadhan??? Bagi ibu-ibu yang berkerjaya bagaimana pula projek pumping anda??? Ada mood ke atau masih mencari-cari mood pumping... Maklum ler cuti panjang, most of the time direct feeding kan...

Bagi momma, mood pumping masih so-so jer. Di tambah dengan bebanan kerja yang banyak and URGENT di office, membataskan momma untuk mencari masa berpumping.  Minggu nih jer, momma hanya dapat pump di office paling kurang 2x jer.  Total 1 hari dapat 4x pumping (2x di rumah + 2x di office). Tu pasal entry nih ni di buat khas untuk menaikkan & menambahkan lagi keseronokkan mood untuk  momma (khasnya) & mungkin juga untuk mommies yang lain berpumping di office. 

Jom lihat hasil EBM momma lepas bulan Ramadhan ni. Let's the picture talk.

Hasil EBM semasa Raya ke-2 & Ke-3. 5oz satu hari. 
Memang tak dan nak mengepam. 
Ni pun pump di waktu pagi before start pergi beraya...


Hasil EBM 19hb Sept. 
A day before start kerja 9 oz.

Hasil EBM 20hb Sept. 19oz

Hasil EBM 21hb Sept. 16 oz

Hasil EBM 22hb Sept. 22 oz

Hasil EBM 23hb Sept. 21.5 oz

Hari ni punya stok 24hb Sept tak tau lagi 
??? oz

Post a Comment

mommy icha said... September 24, 2010 at 11:29 AM

masih marvellous! hadha pun merasa kekurengan selepas raya.. isk3.. galak minum air gas berais jek.. segan lak nak request air suam sokmo huhu..

puterihannan said... September 24, 2010 at 1:57 PM

alhamdulillah masih berterusan oz nye... :D.

lydzar said... September 24, 2010 at 1:57 PM

hasil pumping awk ni sungguh laa memberangsakang kan..dah sungguh la inspiring :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... September 24, 2010 at 3:31 PM

sama la..mood nak mengepam so so aje..

tapi skang dah ok skit..ehehe

EiJa ZaQuaN said... September 24, 2010 at 4:14 PM

wah maintain..n makin byk ..

 
Top