8
As salam semua... Jom layan cerita pasal anak-anak pula. Rindu nak update perihal mereka... Rindu nak menghabiskan masa bersama mereka guling-guling hari-hari....

Damia kini sudah 2 tahun 7 bulan... cepat sungguh  masa berlalu... Semakin gojes, panjang akal, banyak cendekel, banyak ragam & semakin pandai berposing sakan... Sangat suka makan kerepek. Kekadang datang mood nak gie skolah.. kekadang takmo gie skolah... hmmmm... Kami masih mencari skolah yg sesuai dengan Damia...

Suka menyayi ABC.. GHI... MNE... Tunggang langgang tapi intonasi masih maintain & sedap pulak momma dengar... Alif Ba Ta juga sudah kenal ... huruf favourite Ba Ba Ya Ya...

Masih pemalu juga oranganya tapi....

Sangat rajin menyelongkar laci-laci, buku-buku & pantang nampak bakul mainan nya dikemas... Bila diajak kemas, kena buat sesama baru terlebih rajin. Pandai anak momma ni... Bila disuruh buat sesuatu agak liat nak buat tapi bila minta tolong buat untuk momma sangat rajin menolong... reverse psikologi la anak momma ni... 
Semoga Damia sihat-sihat selalu, ceria dan sentiasa dimurahkan rezeki. Jadi anak yang soleha yer.. sayang momma, abah, adik ira, atok nenek, tokma & tokbah.. dengar cakap momma yer, jgn asyik say No.. No... je 

Post a Comment

Amiizaa2001 said... March 24, 2011 at 12:40 PM

comelnyaaaaa.....auntie geram nak kiss:)

kakyong said... March 24, 2011 at 3:15 PM

makon comel.. dah pandai posing2 ya... ;)
Aliya pun makin suka menyelongkar... letih mengemas jer dibuat nya..

jom join sini
Aksi si Cilik Berbasikal
Contest aksi si cilik berbasikal : Tambahan syarat + sedikit kelonggaran

mamaqaireen said... March 24, 2011 at 3:16 PM

amboi..pandainya dia, comel! ^_^

BIONIC WOMEN said... March 24, 2011 at 4:31 PM

Lamanya x tengok mia..induuuu..
mia dah besar..asenya masa memula jenguk blog momma ni, mia baby ag..huhu..

Mia pandai ler..
Dhiya ABC dah kenal, dah leh membaca skit2, tapi Alif Ba Ta lintang pukang ag..sebab dia pelat jadi susah skit nak beza dia sebut aper..huhu

atie @ ejay said... March 24, 2011 at 4:45 PM

mcm auni jgk..nakal. tp leh arap klu mintak tolong..mm bab posing sgt susah. letih jurupoto hehe

Ummi M.I.M said... March 25, 2011 at 11:19 AM

ambooi.. comelnya anak dara mommaMia nih... sakan posing ekk.. leh aar jd model lepas nih... ekekke

adianiez AIDA said... March 25, 2011 at 4:17 PM

yes, bila anak da besar, sure rindu zaman dia baby dulu :-D

EIJAM'S FAMILY said... March 28, 2011 at 12:18 AM

mommamia... wah manis senyuman damia... ke die nak tanya gigi hehehehehhe... cute mmg pandai bergaya damia...

 
Top