6

Satu program a-la kelas penyusuan yang interaktif, khas buat ibu bapa dan bakal ibu bapa. Program ini dinamakan Breastfeeding Day (Hari Penyusuan Susu Ibu) yang dianjurkan oleh Bling Lustre. Details rujuk sini.

Program ini pastinya lebih menarik kerana:
  • Kehadiran kaunselor laktasi LELAKI yang pasti memberi lebih pendedahan tentang penyusuan kepada kaum bapa.
  • Kehadiran seorang tetamu istimewa yang akan berkongsi perasaan dan pengalamannya tentang penyusuan ibu.
  • In person dengan kaunselor laktasi bertauliah bagi menyelesaikan masalah anda.
  • Jualan pelbagai produk penyusuan dan demo pam susu.
Majlis bakal diserikan dengan pertunjukan fesyen oleh para pemenang My Bling Moment : Breastfeeding.

Hari Penyusuan Susu ibu di Scriptory Box juga adalah titik tolak kepada kumpulan sokongan penyusuan ibu yang sedang dijalankan.

Daftarlah hari ni di www.scriptorybox.com dan jadilah peserta terawal untuk menikmati diskaun yuran penyertaan.

Yuran penyertaan : RM50 seorang (jika datang berseorangan), RM80 satu pasangan (jika datang bersama pasangan). Digalakkan membawa anak/bayi. Pembayaran dan pendaftaran boleh dibuat di www.scriptorybox.com
 
p/s: mommaMia tak dapat join sebab balik kampung waktu nih.. adik ipar kawin. huhu... so siapa yang ada kelapangan moh ler g join!! Next time buat lagi yer mommyLyna.
 

Post a Comment

AshAnas said... March 3, 2011 at 2:14 PM

xdpt nak join gak, en.hubby de outdoor activities....

shi3la said... March 3, 2011 at 3:07 PM

Salam,,
Aiseh sy nak kepastian lah sikit pasal trial pack yang sayer dapat tuh kalau time period boleh makan ubat tuh ikut jadual macam biasa yer..

harap mommaMia dapat reply sy,TQ in advance..

http://faish5807.blogspot.com/2011/03/trial-pack-shaklee.html

lina said... March 3, 2011 at 3:18 PM

Salam sis, pengalaman anak pertama dlm bf sama mcm saya dan semoga untuk anak yg ke2 saya berjaya exclusive bf untuk anak sy..insya allah..terima kasih kerna memberi byk inspirasi dan dorongan..semoga byk lg susu akan terhasil untuk anak sis.amin

εïз mummyHaza εïз said... March 3, 2011 at 9:42 PM

Salam alin... alamak teringin nak pi, tapi date tu cousin akak kawin... huhuhu terlepas lagi.. InsyaAllah next time nak pi..

azian abdullah said... March 3, 2011 at 10:12 PM

saya memang menantikan program mcm ni. mcm mn nak join yer? please let me know the detail.. azianabdullah82@gmail.com.
tq :)

Winda said... March 4, 2011 at 3:00 PM

nk jugak tp jauh bebenor...kt penang xda ka??? Hehe

 
Top