2

EBM Ramadhan
Bekerja sambil berpumping
Alhamdulillah syukur Ya Allah
 
Pejam celik pejam celik , dah masuk hari ke-3 kita menjalani ibadat puasa di bulan yang penuh barakah.. bulan ramadhan. Ramai ibu2 yang menghantar email dan mesej bertanya apakah supplement yang membantu penyusuan? Sebenarnya antara supplement yang banyak membantu sepanjang penyusuan Alin ialah Alfalfa, ESP dan Performance. Ada yang bertanya bagaimana dengan supplement lain seperti Vitalea, B-Complex dan Vitamin C?

Vitamin ini membantu badan kita sentiasa bertenaga dan tidak kehausan sepanjang berpuasa. Terdapat pendapat yang mencadangkan pengambilan 100plus sepanjang berbuka namun minuman ini berkabornat dan boleh menggangu sistem perut di mana boleh menyebabkan si ibu dan anak menyusu mengalami keragaman perut jika diambil dalam kuantiti yang banyak. Bila badan bertenaga dan kita tak stress, mood kita lebih happy... bila kita happy susu yang bakal dihasilkan juga adalah susu yang happy... Always cakap susu badan banyak, susu saya cukup untuk anak saya!! InsyaAllah susu lebih banyak jika kita lebih positif. Semuanya mainan mindset.

Buat customer alin yang belum dapatkan jadual ekslusif bulan ramadhan, sila email alin yer. Maaf jika ada yang tertinggal... Jadual paling mudah untuk diamalkan. Hanya bancuhkan 1 sudu besar ESP dan 1 sudu besar Performance ke dalam 250 ml air. Boleh buat lebih pekat mengikut citarasa.

Other option ialah pengambilan Tripple Gem... Anda boleh mencuba pelbagai resepi lazat Tripple Gem rujuk sini. Anda pasti sukakannya sebab mereka yang telah mencuba suka kannya... Jom baca apa kata mereka...

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

MARIA LIZA said... August 3, 2011 at 1:23 PM

boleh tahan juga ye...maria cuma dapat 5-3 oz shj sekali pam tapi baby maria dah 1 thn 8 bulan...

Momma Mia said... August 3, 2011 at 2:28 PM

@ Maria Liza - its ok dear, as long cukup for ur baby... jk kita telah berusaha & hasilnya begitu, bersyukur jer kpd Allah... berdoa semoga sesi seterusnya lebih byk... amin!! happy pumping Maria!!

 
Top