3
Lagi seminggu lagi Anniversary Momma dan Abah ira tau...
yang ke-4
7 Dec 2011
tapi... ira dah order & deliver special gift buat hadiah untuk momma...
Ira suh Abah order secara Online je, baru la supprie... hihiii
Bagus betul service mereka, cukup 3 hari barang dah sampai

 Alhamdulillah, tak yah berebut-rebut Mac dengan kakak Mia lagi

*
*
*

untuk Abah, Ira tak sure nak bagi apa lagi... ada cadangan tak ???
tapi Ira tengok kat SuperMak Shoppe momma 
cam nak kasi hadiah ni dulu la sebab stok momma cam ada tuh... hihiii
Supaya abah sentiasa kekal bertenaga...
tak sakit-sakit belakang, tak letih melayan telatah anak-anak abah ni..
dan paling best mengeratkan lagi hubungan abah & momma

 Semoga Momma & Abah Ira sentiasa sihat, ceria, sayang menyayangi, dilingdungi Allah, dimurah rezeki dan berbahagia sehinga ke akhir hayat ~ Amin...

Post a Comment

@e_da said... November 30, 2011 at 9:01 AM

happy anniversaary to both of u in advance.. tarikh kita hampir2 sama.. sama 3 dec 2006.. :)

Ibu Lala said... November 30, 2011 at 5:15 PM

Happy anniversary. wah syoknye hadiah...apple gitew..

 
Top