3
Ooooohhh… rindu sungguh dengan blog ini...
Million thanks for those yang setia menjenguk kami walaupun no new entry
Kekangan masa benar-benar menguji saya di Tahun baru ini...
Banyak yang ingin dicoretkan & dikongsikan bersama anda...
Sungguh, kadangkala bercelaru otak tak tahu mana satu yang nak dibuat.
Yang pasti tugas utama perlu didahulukan ...

 anak momma dah mula bersekolah tau...
so jadual harian momma totally change

 nantikan entry penuh Damia go to school soooon...

 Project Korea momma sedang sibuk untuk dipacking and deliver to Korea
Alhamdulillah, DFR systems 100% completed and ready to ship
Tahniah to all the team terutama Syazwan, Nordin, Ridzuan
Great job guy!!

 The biggest system SHP-SDS also 100% completed and ready to ship
Alhamdulillah, punchlist juga dah selamat ditutup
Tahniah to Firul, Hamzah, Firdaus & Ari for your continuous support & effort 
no matter how bad is the challange especially in the logic
Great job guy!!

Masih ada 3 systems lagi in progress for testing - SHP FGS, OGT SDS & OGT FGS
expected to complete and deliver by mid-Feb 2012
Thanks juga to all the Technician for your continuous support and assistance...
 ** agak-agak dorang baca ke blog momma ni... hehe A.A.K **

Buat semua pengunjung setia yang menjadi sahabat saya di blog ini, Selamat Tahun baru 2012 untuk anda. Walapun dah masuk 11 hari, rasanya masih tak terlambat untuk kami mengucapkan Selamat Tahun BARU 2012... Semoga anda sekeluarga dilimpahi sinar kegembiraan yang berkekalan serta kesihatan yang baik sepanjang tahun 2012 serta mendapat keredhaan Allah s.w.t. - Amin

Renungan buat anda.... Tahukah anda??  :: 
"90 % perkara yang kita risau tidak berlaku pun. Cuba fikir apa kita perlu dan jangan sekali kata tak boleh tak mampu, susah. Jika itu kita kata itu akan jadi. Sistem kepercayaan kita dipengaruhi apa kita cakap pada diri di ulang setiap hari. Lihat apa kita kata pada diri kita. Itulah kita dan itulah hasil kehidupan. Cuba fokus pada potensi bukan batasan. Jika kita ubah cara fikir memang hidup akan berubah. Kebanyakan kita hidup tanpa perancangan dan dipengaruhi apa berlaku diluar. Alangkah ruginya modal umur dan kesihatan dan akal yang diberi"~ Prof Dr. Muhaya



Post a Comment

Amiizaa2001 said... January 11, 2012 at 12:42 PM

happy new year mummy:)

Cery said... January 11, 2012 at 5:53 PM

u real supermak.... bile tgk progress project u.. kind of miss kerja lama I... but well... past is past... nnt esok2 faiz dah besar.. leh amik freelance... ahhaha.. paper pun.. u lose some u gain some....

faiz pun dah start sekolah... ;-)

Ummi Salsabila said... January 14, 2012 at 4:10 AM

Happy new year too sis! u re wondermom! bestnya mia dah sekolah..Aufa je belum kot..huhu

 
Top