3
Bismillahirrahmanirahim...

Hari ni nak berkongsi dengan anda semua tentang tonik ajaib yang EKSLUSIF hanya dari Shaklee iaitu VIVIX yang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Sila pastikan VIVIX ni disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama... Buat yang tak pernah tengok ni ler rupa VIVIX... Rasanya? hmmmmm sedap. Memadai 1 sudu teh sehari selepas makan.


VIVIX bertindak dalam 4 cara at celular level:

1. Mempertahankan sel (cell defense)


vivix shaklee cell defense

In a clinical study, VIVIX key ingredients were shown to BLUNT the biological STRESS RESPONSE - which, over time can lead to cellular aging.
A clinical study published in the Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism showed that key ingredients in VIVIX BLOCKED A KEY MARKER OF BIOLOGICAL STRESS RESPONSE after the consumption of a high fat fast food breaksfast totaling 930 calories.

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

shaklee vivix cell energy

In a laboratory study, VIVIX key ingredients were shown to INCREASE ENERGY PRODUCTION at the cellular level which is known to DECLINE as we age.
** Motichondria = the cellular power plants that produce energy.

3. Memperbaiki sel (cell repair)


In laboratory studies, VIVIX key ingredients were shown to PROTECT AND REPAIR cellular DNA, which is assaulted millions of times every day. these assaults can DAMAGE the cell's DNA, creating a "typo" that may compromise cell FUNCTION and LONGEVITY.

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

vivix shaklee cell performance

In laboratory studies, VIVIX key ingredients activated a genetic regulator that helps IMPROVE CELLULAR PERFORMANCE and INHIBITED  the formation of damaging AGE PROTIENS, which can accumulate and result in CELL DAMAGE.

Selain membantu dalam aging process, VIVIX memberikan BONUS TAMBAHAN kepada anda dalam membantu dari segi ...

Dapatkan VIVIX Shaklee bulan ini dengan harga yang pasti berbaloi !! Cepat, jangan lepaskan peluang!
  • Beli 2 unit Vivix dan dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA!

ALERT !! Vivix TAK SESUAI utk IBU Mengandung, IBU menyusu & mereka yg berumur 18 thn kebawah


nantikan perkongsian yang lebih lanjut untuk setiap bahan utama di atas SOON !!

Call / SMS / Whatsapp :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Post a Comment

Sidratul Muntaha said... September 6, 2012 at 2:05 PM

vivix buat dari ape ye mommy?!
tertnay2 jugak since ramai yg dah cuba..

Momma Mia said... September 6, 2012 at 4:45 PM

@Ayu - Alin dah added info on bahan2 utama vivix tu. nntikan perkongsian setiap bahan2 tu in detail yer soon, insyaAllah.

NISA! said... September 6, 2012 at 6:53 PM

info yg berguna...:)

 
Top