0


Adakah anda seorang yang suka membantu orang lain ??
Adakah anda seorang yang tidak BERKIRA-KIRA untuk membantu orang lain ??
Jika YA, apa kata anda rebut peluang untuk terokai menjadi seorang usahawan Shaklee. Tahukah anda keuwujudan seorang usahawan adalah untuk membantu masyarakat menyelesaikan masalah mereka setiap hari. Tidak kira sama ada secara sepenuh masa mahupun secara part-time. Hatta yang makan sendiri pun anda boleh terokai peluang untuk menjadi seorang usahawan Shaklee.

Seorang penjual ikan, membantu surirumah mendapatkan ikan tanpa perlu menjala, memancing dan turun ke laut. Mereka bukan saja menjual ikan, malah membantu menyiang ikan-ikan yang dibeli oleh pelanggan. 

Jadi untuk menjadi usahawan yang berjaya, anda :
1) Mesti membantu pelanggan menyelesaikan masalah mereka.
2) Memberi tambah nilai dalam setiap belian atau servis yang diberikan.

Dua elemen di atas adalah dasar yang harus dipegang oleh seseorang yang berminat untuk menjadi seorang usahawan Shaklee yang berjaya. 

Rakyat Malaysia misalnya, mengalami dan berdepan dengan pelbagai masalah kesihatan, kebanyakkanya akibat dari pemakanan dan aktiviti yang kurang sihat. Di sinilah tugas kita sebagai seoang usahawan Shaklee untuk membantu dengan memberi ilmu dan membimbing mereka yang berisiko khasnya, untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Mencegah lebih baik dari mengubati kan??

Mudah kan? Anda ingin kami bantu?? Hubungi kami.

Master Azlin
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

Post a Comment

 
Top