1
EBM - Ramadhan Day 15
EBM - Ramadhan Day 15

As salam semua... Salam breastfeeding!! Dah separuh Ramadhan kita tempuhi. Bagaimana ramadhan anda??? Hari nih momma Dzakirah tak dapat ber...

Read more »

9
EBM - Ramadhan Day 14 & Outstation Lumut
EBM - Ramadhan Day 14 & Outstation Lumut

Semalam seperti yang diberitahu, momma gie outatstion lagi. Kali nih ke Lumut, Perak. Perjalanan kali nih naik kereta bersama rakan-rakan, 3...

Read more »

15
Dzakirah - Sepanjang 4 Bulan
Dzakirah - Sepanjang 4 Bulan

Tinggal 6 hari jer lagi lil Dzakirah nak masuk 5 bulan. Last saturday hari tuh lil Dzakirah amik immunisasi pneumococal... Alhamdulillah lil...

Read more »

8
EBM - Ramadhan Day 13 & Outstation Kerteh
EBM - Ramadhan Day 13 & Outstation Kerteh

Smalam seperti yang diberitahu, pepagi sebelum subuh momma dah kluar rumah gie Airport Subang. Ada meeting di Kertih kul 2 pm. Since kluar a...

Read more »

8
EBM - Ramadhan 10, 11 & 12 days
EBM - Ramadhan 10, 11 & 12 days

As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!! Sedikit update EBM momma from last Friday to Sunday. Alhmadulillah, thank you Allah. Hasil banyak ...

Read more »

10
Ramadhan 10 - Damia sepahkan bedak satu rumah pulak
Ramadhan 10 - Damia sepahkan bedak satu rumah pulak

Haaa tajuk jer dah gempak kan??? Kelmarin nyer tumpahan bedak kat hall dan kat TV tak hilang lagi dah tambah lagi... Ya allah geram nya. Ras...

Read more »

9
EBM - Ramadhan Day 9 & Telatah anak-anak
EBM - Ramadhan Day 9 & Telatah anak-anak

As salam semua!!!  Bagaimana hari jumaat anda??? Semoga semuanya hebat-hebat belaka. Sebelum momma update hasil EBM momma smalam , nak shar...

Read more »

4
EBM - Ramadhan Day 8
EBM - Ramadhan Day 8

As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!! Nampaknya selepas seminggu kita berpuasa cabaran momma dalam penyusuan bakal bermula di bulan ramadh...

Read more »

5
EBM - Ramadhan Day 7
EBM - Ramadhan Day 7

As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!! Semalam genap seminggu kita berpuasa dah kan. So bagaimana pengalaman berpuasa anda dan penyusuan?? ...

Read more »

13
Miakididdles Giveaway - Keputusan Cabutan!!!
Miakididdles Giveaway - Keputusan Cabutan!!!

Sekarang diumukan keputusan Miakididdles Giveaway!!!! Tarik nafas dalam dalam... hembussss... tarik lagi dan lagi... hehehe lek ek!!  Terim...

Read more »

6
EBM - Ramadhan Day 6
EBM - Ramadhan Day 6

As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!!Semalam momma emergency leave (EL) sebab nenek lil Dzakirah ada check-up dengan doktor. So smalam mom...

Read more »

16
Small Bufday Celebration for Damia
Small Bufday Celebration for Damia

- Posing dengan slice kek indulgance dia - - Ni before tiup lilin. Dengan sekali hembus, terpadam api kat lilin tuh - - Acara makan kek......

Read more »

9
EBM - Ramadhan Day 5 & Tips
EBM - Ramadhan Day 5 & Tips

As salam semua!!! Happy Breasfeeding!!! Bagaimana puasa anda di hujung minggu? Dah start bershoping sakan ker? Jom layan hasil EBM momma ma...

Read more »

3
EBM - Ramadhan Day 3 & 4
EBM - Ramadhan Day 3 & 4

As salam semua!! Bagaimana hari Ke-3 dan weekend anda berpuasa? semoga happy happy jer & berjaya mendapat keberkatan berpuasa. Jom layan...

Read more »

7
Esok - Damia 2 Tahun
Esok - Damia 2 Tahun

Ya Allah esok tepat jam 8.54am Damia masuk 2 tahun... maka 2 tahun juga kami dah bergelar momma & abah. Alhamdullilah syukur kerana All...

Read more »

6
EBM - Ramadhan Day 2
EBM - Ramadhan Day 2

As salam mommies semua.  Bagaimana hari Ke-2 anda berpuasa? Harapan semoga semuanya luar biasa baik dari hari-hari biasa.  Bagaimana hasil ...

Read more »

7
EBM - Ramadhan Day1
EBM - Ramadhan Day1

As salam mommies semua.  Bagaiman hari pertama anda berpuasa? Harapan semoga semuanya luar biasa baik dari hari-hari biasa.  Bagaimana hasi...

Read more »

12
Bagaimana uols ajar anak anda gosok GIGI??!
Bagaimana uols ajar anak anda gosok GIGI??!

Since Damia dah nak masuk 2 tahun, momma rasa momma perlu gerak gempur untuk make sure Damia menjadi seorang yang rajin menggosok GIGI. Sebe...

Read more »
 
 
Top