14
 Hari ni kami ada 4 celebrations + Bonus baby
Alhamdulillah Ya Allah syukur atas rezeki, nikmat dan rahmat yang Engkau berikan ke atas keluarga kami. Lindungilah kami sekeluarga dalam rahmat mu sentiasa. Amin!

1. 
HAPPY BIRTHDAY 1 YEAR  TO LIL DZAKIRAH


2. 
HAPPY 1 YEAR BREASTFEED LIL DZAKIRAH


3.
HAPPY 1 YEAR  PARENTHOOD


4.
HAPPY 1 YEAR SISTERHOOD


+
 
BONUS
Tahniah to my sister RAZMAH yang akan melahirkan baby ke-3 
secara C-zer hari nih (8.30am)... Semoga semuanya dipermudahkan Amin!!
Lil Dzakirah ada geng celebrate bufday sesama setiap tahun


p/s : Nantikan Giveaway kami bulan nih sempena 4 celebrations keluarga kami... Hadiah dah ada yang sponsor... nantikan yer. InsyaAllah 

Post a Comment

ajumohit said... April 1, 2011 at 7:44 AM

4 kali tahniah ALIN, lil Dzakirah and sister Razmah!!!! dun forget to tag me for ur first GA keh? hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... April 1, 2011 at 8:29 AM

tahniah..moga semakain bahagia dengan pertambahan tahun...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... April 1, 2011 at 9:17 AM

bes tuu 4 in 1..tahniah alin
moga kekal ke akhir hayat..aminn

yantz-yeem said... April 1, 2011 at 10:12 AM

wahhh celebrate 4 in 1...anyway happy birthday dzakirah..ssmuga hari2 ceria selalu k!!!

hezrina83 said... April 1, 2011 at 10:50 AM

4 in one=)semoga hepi sokmo..nie just nak leanding cni nak kasi tahu yang nuul terdelete semua blog nurul.contest n personal..tah ape godek2 terdelete blog2 tuh..yang paling sedeynya artikel susu yang nurul carik2 dr blog2 mcm blog alin,blog harlindah halin n kak meija ilang..dahlah nak due bulan7 nie.bnyak kena prepare..tapi takpelah carik plahan2..

http://hezrina83.blogspot.com/

nie blog baru nnt alin follow kay.nuul nak letak alin dalam bf mom n vitamin shaklee..nnt bleh tgk2 info dalam blog alin.

MamaSSF said... April 1, 2011 at 11:04 AM

happy birthday lil dzakirah... semoga jadi anak yg mmbahagiakan ibuayah...
alin...sham baru lepas mimun esp pagi ni...tak sabar2 nak tgk hasil....

lydzar said... April 1, 2011 at 11:32 AM

if u are happy n u know it clap ur hands..

*clap clap*

happy for u! :)

sugar*spice*salt said... April 1, 2011 at 2:59 PM

Happy birthday Cutey Gurl Lil Dzakirah..semoga menjadi anak yang solehah , molek serba serbi..amin!

Kepada MommaMia..taniah berjaya sampai setahun, teruskan perjuangan penyusuan smpi 2 tahun...*really looking up to u as mentor*..^_^

Liza said... April 1, 2011 at 5:33 PM

Hapy bufday Lil Dzakirah....

Tak sabar nak tanya itu ini nanti sebab hujung thun ni insyaAllah, akan bermula my second EBF... :)

Ummi Salsabila said... April 1, 2011 at 10:56 PM

seronoknya celebrations nih! Cepatnya masa berlalu..rasa dzakirah baru je lahir..Dah setahun dah..huhu.

Aunty jumpa pun belum..

Happy Birthday Sayang,Muah muah!

nba-Nur said... April 3, 2011 at 8:35 AM

Happy Birthday buat Dzakirah.. Semoga membesar menjadi anak yg bijak & solehah...

Momma Mia said... April 15, 2011 at 8:49 AM

@ to all - trillion thanks utk semua
tahniah, anda telah ditag utk GA kami. nantikan n3 nya hari ini 15.4.11

Huda said... April 19, 2011 at 9:34 AM

alhamdulillah :) tahniah to momma mia and family :)

 
Top