5
Huhu... susah betul nak upkan entry nih... Buat kekawan yg meng'celebrate'kan bufday anak masing-masing - Kak Nik, Kak Mas, Kak Raziah & Kak Mai here is the details... Sangat seronok kan... lain kali kita boleh buat lagi...

Kalo sesiapa pernah baca kisah kami dulu... yang Preggy sesama masa diopis.. beza masing-masing dalam 15hari - 1 bulan... so harus boleh ler sambut bufday anak sama-sama kan... Aksi kami masa bawak perut boleh tengok kat SINI. Mostly group nih juga la teman jemaah mommaMia mengepam. Skrang ada 6 orang ibu-ibu yang menyusu diopis. Semoga lebih ramai lagi akan memeriahkan bilik menyusu tuh... Dgn syarat kerja jangan abaikan yer...

Jom layan gambar... Kejadian pada 9, April 2011 @ 3pm

Anak-anak yang diraikan
dari kanan - Arif, Qarish, Ira, Harraz, Husna

 Aksi Dzakirah dengan kawan-kawan

 Nyanyi Happy Bufday 1 year untuk semua dgn chicky

 Ibu, mummy & mommma yang telah didera oleh anak-anak dengan game tampal sticker...
siap ada yang macam ultraman pun ada...

Anak-anak cinta hati, penyeri mahligai momma & abah
momma sayang kalian bedua
semoga kalian sayang antara satu sama lain...
membesar dengan sihat, ceria, dimurahkan rezeki & menjadi anak yang solleha 
Amin..

Seronok Dzakirah dapat sticker chicky dari kakak Mia


Post a Comment

EIJAM'S FAMILY said... April 29, 2011 at 2:47 PM

dari gbr jerkkan mommamia, dah tahu suasana tue meriah sesangat.. happy jerk tgk bebudak tue kan..walalupun kiter banyakurusan tp semua tue hilang biler utk anak2 kan.. hehhe

maszmadi said... April 29, 2011 at 3:57 PM

wah!! seronoknya sambut besday anak2 ramai2..

BabyIntan said... April 29, 2011 at 4:36 PM

Yer lah npk semua enjoy je dlm picca2 ini :D Best nya dulu ada geng preggy! Now anak2 semua lebih kurang sebaya kan :)

Latest n3: Lena Di Ulit Intan...

nieda said... April 29, 2011 at 5:55 PM

best sambut birthday berjemaah

Ummi Salsabila said... May 4, 2011 at 12:44 AM

wah seronok betul ni! preggy sama2! sambut pun sama2! :)

 
Top