2
Festival City Mall... Kat maner tuh??  Festival City Mall, Danau Kota Setapak. Kami pun baru skali jer jejak kaki situ... Tapi kalo g situ jangan lupa singgah ke Second Floor - Tempat paling best & paling disukai oleh Damia & Dzakirah.

::: Molly Fantasy ::

Nama pun Fantasy, jom layan fantasy anak-anak. Fee dia berpatutan la juga, worth of money. So sila la bawa anak-anak have fun!!

 Bob the builder... can we fix it!!
Kami bakal jadi sivil Engineer..
uikss gelap la anak momma, hehehe

 The most cutie-pie Construction Engineer

 Ni Head Site Supervisor... 
bukan pak supir yer..

***

 Kamilah Gimnas negara yang bakal mencuri Pingat Emas di sukan Olimpik
sebab kami boleh rolling rolling badan kami
anda ada berani ker??!

***


 Kamilah pemuzik Profesional terkenal dengan kehebatan bermain 
Gamelan
ahaks...

***

 Aksi merempit di Moto GP dunia
huhu momma bagi ker??!
momma: "oooo..ooooo, no no no.. sayang.... "

ada banyak lagi
aksi top chef junior
aksi ice cream maker, juicy maker & macam2 lagi...
later kita upload gambar lagi yer...

Amacam? semoga aunties terhibur dengan dunia fantasy kami



Post a Comment

Nad @ MamaZakwan said... March 6, 2012 at 10:29 AM

cambest jek tmpt ni
mahal tak..
teringin plak nak bawak zakwan pi sini

Sidratul Muntaha said... March 6, 2012 at 10:59 AM

uih
bestnya
bila nak gi nih?!
teruja!teruja!

 
Top