2
Bismillahirrahmanirahim...

Lihat ler aksi hover anak dara momma yang sangat enjoy sebab tak yah gie school... ngehh.. ngehh ngehh... Skarang ni tak payah suh nak bergambar or berposing.... siap cakap "momma, cepat la amik gambar Mia..." hambik ko... sporting tak sporting... omak plak yang tak terkejor... hihihi... selamat cuci mata... ada yang berkenan nak jadikan supermodel ker?? hihi.. lupakan ajo ek sbb anak omak ni memang pemalu bila dengan orang yang dia tak biasa...





Geram kan? Sejak skolah ni semakin peramah kekadang terlampau pemalu pun ada... Semakin lebih give and take bila dengan adik Dzakirah. Kurang membalas bila adik Dzakirah pukul or tarik rambut yang gojes tuh.. hihiii... lagi satu walupun dah semakin kurang minum susu, tapi berat masih maintain yer. Nak kata kuat makan idak ler juga.. biasa jer... cuma smlam dia kata "... nak kurangkan bahagian perut la, so jom la kita gie jalan-jalan..." uishhh...

\o/ haaa pening momma, siapa la yang ajor & bagitau dia... if not idak ler dia kisah.


Post a Comment

QA's ~ mamapapa said... March 23, 2012 at 6:11 PM

ololol..tomeyyynyerrrr!!!!

nur said... March 23, 2012 at 6:48 PM

hahaha, pandai pulak ajak excersice nak hilangkan perut... mmg pandai la damia posing

 
Top