0
Bismillahirrahmanirahim...

Siapa yang tak sayang ibu kan?? Demi kasih dan sayang SUW sanggup melabur untuk tingkat kesihatan ibu dalam mengawal gula dalam darah dan bagi kesihatan yg optimum. Memandangkan usia ibunya yang dah meningkat dan check-up doc kate tinggi gulanya, suw memberi ibunya sebotol VIVIX...
ape itu vivix??
Vivix™ ni macam MAGIC PORTION ~ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 


Fungsi utama adalah untuk anti-penuaan semulajadi.. walaubagaimanapun, vivix sangat bagus untuk
  • 1. mengawal gula dalam darah (bagus untuk diabetis)
  • 2.  mengawal tekanan darah
  • 3. rawatan untuk kanser
  • 4. merawat sakit-sakit sendi (joint pain)
  • 5. membantu tidur yang lena
  • 6. mengurangkan kedut-kedutan dimuka dan seluruh badan :)
  • 7. membuang kolestrol yang jahat dalam badan
  • 8. dan banyak lagi..
 So selepas sebulan, nak tahu apa jadi kat ibu si Suw ni...?? cer baca bawah tuh...
lepas makan sebulan ma tepon cakap vivix dah nak abes.. dan dia cakap best sebab sakit2 urat kat tangan dah TAKDE.. ma aku ni mmg tukang jahit.. dan sengal2 dan sakit urat di bahagian tangan sangat biasa.. tapi bila makan vivix semua tu hilang.. dan ma juga bitau proses membuang juga senang.. (ma ada masalah nak membuang  lepas bersalinkan adik kembarku..)
dan yang paling best ma kate kulit dah jadi makin halus :) dan yang paling best.. asek best je kan.. kawan-kawan ma sume cakap kulit ma nampak lebih segar dan pinkish.. heheheh,siap cakap nak beli jugak..and tanya2 harga lagi.. best kan???

Jangan kata si suw, terus dengan alin skali feeling2 nak amek vivix ni.. tapi apakan daya, IBU MENYUSUKAN DAN WANITA HAMIL TIDAK BOLEH AMBIL VIVIX YER....

So hadiahkan orang tersayang anda dengan VIVIX hari ini... anda mampu mengubahnya, InsyaAllah. Nak Harga istimewa untuk anda ?? Jom call/sms 019-2682709 || email: azlin.mohdatan@gmail.com



Master Azlin Mohd Atan
Call / Whatsapp / SMS : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 






Post a Comment

 
Top