4
refresh, blogger


Alhamdulillah hari ni berkesempatan untuk refresh otak dengan sertai Kelas Asas Blog. Best jer dapat refresh ilmu blogging ni... Hanya yang blogger tegar jer memahami perasaan blogger lain. Hiihi.. Tetapi kali ni leh sistematik lagi sebab kita start dari mula-mula Create blog. Dulu-dulu berblog belajar sendiri jer sambil tanya uncle google dan YouTube. Jadi memang ikut suka hati la.

Basically apa yang belajar hari ni adalah seperti berikut; 
* Kenal Blog
* Cara install Widget i.e layout, template, side bar etc
* Cara guna Link
* Cara update entry dalam blog
* Teknik blogwalking yang berkesan dan bijak

Menarik kan? Kelas ni terhad 30 orang jer di bawah pimpinan PM Cery dan cikgu-cikgu manis. Jadi, sesiapa nak belajar asas buat blog atau nak refresh semula ilmu blogging yang dah beku, meh contact.


:: Berminat untuk order dan / atau sertai kami? Hubungi saya ::
Azlin
Call / Whatsapp / SMS / Telegram : 019-2682709  
Email : azlin.mohdatan[@]gmail.com
COD Shaklee : Shah Alam . Putra Height . Denai Alam . Bukit Jelutong . HICOM

Post a Comment

Nieyl said... August 25, 2015 at 3:56 PM

Salam Singgah Petang....
bagus ada kelas mcm nie..=)

Azlin Mohd Atan said... August 25, 2015 at 4:52 PM

seronok kan bila berblogging nih..
alhamdulillah ...

Encik X said... August 26, 2015 at 11:10 PM

wahh..ada kelas blog lagi tu..

 
Top