4
PON! PON!! PON!!!

Contest bersempena dgn 2nd Birthday Adam yg bakal tiba Disember ini... Happy Bufday to Adam!!! Dgn ini Mummy Ryn berbesar hati nak anjurkan contest plak. Contest Aksi ceria si comel bersama stereng.

Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

*

****
*******

Damia binti Azlan
1 Tahun 3 Bulan


Aksi berani Damia. Hover tak? Waktu nih Damia so excited sbb dpt drive.
Paling best siap nampak gg tuh.
Masa ni kami on the way back to Muar.

W/pun org kata Muar-Shah Alam ni dekat jer, tp rasanya for litle Damia perjalanan tuh pasti jauh & lama.
So antara aktiviti lain yg kasi dia hover excited ialah kasi dia pegang stereng.
She will feel excited & rasa macam Dunia ini dia yg punya...

Yang ni pulak semasa kami cuti2 di cameron highland. Same things happen la. Before gerak to next destination, kasi dia feel aksi bawa kereta. She will enjoy and apprecited.
Kira bangga la dpt bawa momma & abah jalan2 kot... haha
mommaMia plak yg hover pk lebih2... hihii..

okie dokie. Hope n3 kami ni mummy Ryn + juri2 jemputan + litle Adam yg hensem dapat timbang kati kan
hahahaha... Thanks for having this contest



Post a Comment

Noorlaila Mohamed Nor said... December 16, 2009 at 7:40 PM

comelnya damia
padatttt
montokkk
gerammmm!

Ryn said... December 16, 2009 at 10:51 PM

salam ziarah,

nnt abg adam tolong damia timbang kai eh..hehehehe...

good luck

Momma Mia said... December 16, 2009 at 11:06 PM

[To Laila] hihihi geram kan? wait until u see her... lagi gerammm

Momma Mia said... December 16, 2009 at 11:07 PM

[To ryn] Thanks for having the contest. salam perkenalan yer!!

 
Top