2
PON PON....
nak join satu lagi contest mudah
dari http://precious-innocent.blogspot.com/
dengan tajuk contestnyer CONTEST COPY PASTE...
nama contest pun dah shows betapa easy peasy nak join contest ni kan....


DeepBlueLense



macam mana contest nie diadakan
mereka yang join contest nie, nanti akan mama update list kat blog nie.. lepas tu mama akan pakai random.org untuk pilih pemenangnye... senang kan? (ye la, contest simple, harus la cara pilih pemenang pun simple... hehe)..

hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)
* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...

Kunjungi http://deepbluelense.blogspot.com/ untuk keterangan lanjut yer.



Post a Comment

precious innocent said... December 5, 2009 at 12:23 AM

thanx sbb sudi join...

-mama emma-

Momma Mia said... December 5, 2009 at 9:34 AM

Thanx to you too la mama emma coz sudi organise.

 
Top