10
Tajuk Contest : The Honeybunch Giveaway Best Birthday Ever
Tarikh Tutup: 15 Mar 2010
Anjuran:
Hanz @ http://thehoneybunch.blogspot.com/2010/02/thehoneybunch-2010-giveaway-1-best.html

Hadiah : vitamin kanak-kanak, supplement untuk kaum ibu, lampin kain moden (cloth diaper), voucher sessi fotografi, baju 'inner' khas untuk ibu-ibu yang menyusukan anak-anak, voucher restoran, wet bag, laundry cleanser, body scrub dan lakaran potret

Sponsor giveaway :





***
***
***
Gambar dipertaruhkan


Nama anak : Damia Azlan
Tarikh Lahir : 14 /8 / 2008
Bila sambutan birthday : 14 / 8 / 2008

Kami buat kecik2 jer & close to family member terdekat jer kat rumah bonda di Gombak Setia. Selain Damia ada lagi yg turut diraikan. Kira 6 in 1 bufday celebration... Hihihi...semua yg atas tuh tengah meniup lilin. Dari Damia yang berumur setahun hingga ke atuk & nenek yg berumur 55++ tahun di raikan pada mlm tuh. Semuanya born in Aug . Kami memang suke celebrate reramai.. org kata "lagi ramai lagi meriah". Majlis dimulakan dgn solat Maghrib berjemaah & bacaan Yassin semperna menyambut Ramadhan. Then after solat Isyak baru majlis bufday start. Nak tgk more piccas spt kat bawah nih click sini.

Damia on her happy day

Post a Comment

mariaariffbaby said... March 15, 2010 at 10:27 AM

comelnya dia posing atas meja tuh!
good luck dear..
=D

Hanz said... March 15, 2010 at 11:37 AM

Salam Momma Mia.Thanks for joining.Noted & Good Luck! :>

Ummi Salsabila said... March 15, 2010 at 8:06 PM

good luck.meriahnya besday mia.best gak contest ni.byk hadiahnye..hehe.best of luck k.

nieda said... March 16, 2010 at 5:29 PM

cantik gambar mia berdiri dkt kek..gud luck yer, hadiah menarik tu

kakyong said... March 18, 2010 at 9:55 PM

gud luck... happening foto mia kat meja tu...

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:40 AM

Maria >> Thanks dear. Mia tenagh excited sbb ramai paparazi nk amik gamba dia... hihi

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:40 AM

Hanz >> W'salam. Thanks for having the contest

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:42 AM

US >> a'ah contest yg menarik kan. hadiah dia tu yg tak tahan... saat2 akhir mencuba nasib kut2 ade rezeki b4 bersalin.

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:44 AM

Nieda >> Mekaseh nieda.

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:45 AM

Kak Yong >> hihi happening kan. maner pernah ramai org berdiri depan dia suh berposing. asyik2 momma dia jer.. ahakss

 
Top