8
Tajuk Contest : " Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"
Tarikh Tutup: 18 - 31 Mar 2010
Anjuran:
CatlinaFly @ http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html
Hadiah : Supprise but from
Snuggbaby.com
Kategori: B

First skali nak wish HAPPY BUFDAY to E-EIN... dah satu tahun E-Ein today (18.3.2010). So mama E-ein rasa bermurah hati nak anjurkan give away ni, sebagai penghargaan buat pengunjung blog nya dan E-ein.

So aksi "babywearing" mommaMia bersama Damia...

*

*

*

*

*

Nama anak : Damia Azlan
Tarikh Lahir : 14 /8 / 2008



Post a Comment

nieda said... March 18, 2010 at 3:04 PM

gud luck yer...

Asmahani said... March 18, 2010 at 3:57 PM

alahai, lena tidur didukung mamanya.. gudluck!

ummumishkah said... March 18, 2010 at 5:49 PM

cute jer tido dalam dukungan.. :)

Momma Mia said... March 18, 2010 at 7:16 PM

Nieda >> Thanks dear. jon join skali contest nih

Momma Mia said... March 18, 2010 at 7:17 PM

Asmahani >> a'ah kalo berbaby wearing memang lena sungguh Damia tuh... sampai kluar urat2 tangan momma dia... ni masa wedding kazen.

Momma Mia said... March 18, 2010 at 7:20 PM

ummumishkah >> memang cute & selesa u... letak dalam stroller tak mau. suka dlm dakapan momma dia. Suke masa waktu tuh berbaby wearing dgn damia compare pakai stroler. Mudah & bonding pun best. Cuma biler dah besao nih nk macam gitu kene pk 2, 3x u... hihi

kakyong said... March 18, 2010 at 9:38 PM

gud luck momma mia..
aliya sejak dah ligat dpt kaki ni, dah tak mau dok dlm gendongan...

Momma Mia said... March 19, 2010 at 7:36 AM

Kak Yong >> Thanks kak Yong. hihi dorang nk bebass la tuh if not terkongkong jer tak leh bergerak bebas. Tapi Damia kalo dlm gendongan behave sesangat, bila lepas meliar dia berlari

 
Top