14
Amboi-amboi... anak Momma lil Dzakirah nih tak padan dengan usia baru sebulan dah dapat surat Pos Express... sapa ler peminat lil Dzakirah nih... bukan surat biasa-biasa ni,  pakai Pos Express mesti penting kan? Uols nak tau apa yang lil Dzakirah dapat. 

*
*
*
*
*
*
*
*


Thank you very very much to Aunty Nurul from http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/ sebab ingat kat lil Dzakirah and hadiahkan lil Dzakirah dengan headband yang sweet tuh... Bukan satu tau tapi 5 set lagi, macam-macam warna. Perghh!!! lepas nih kalo kuar rumah mesti lagi ramai orang jatuh chenta dengan lil Dzakirah laa bila pakai headband tuh... pastu dapat lagi banyak pos express, hihi...


Buat Aunty Nurul, layan ler aksi lil Dzakirah posing dengan headband baru... chantek kan?? Terima kasih skali lagi yer...

         
******


Selain lil Dzakirah, momma pun dapat hadiah tau. Kali nih daripada  Sahaili a.k.a MamaDhiya from http://violetgloves.blogspot.com/. Sebabnya momma dapat tempat ke-2 untuk giveaway menjawap soklan cepumas kat SINI. Hihi... tak sangka plak. Jawapan agak tepak cuma tak refer gambar jer... tu la namanya rezeki kan? Terima kasih yer Eily. Bag tuh momma buat bag telekung.



p/s: Untuk sesiapa yng kenal dgn Ummisalsabila, Raudhah dah selamat bersalin BABY BOY, 3.7kg semalam pagi @ 7.20am. Tahniah untuk ummi, abi & Aufa atas kelahiran lil calliph.

Post a Comment

BIONIC WOMEN said... May 17, 2010 at 5:39 PM

mommamia....harap momma berpuas hati ngan hadiah x seberapa tuh..len kali momma join ler lagi kalau eily wat teka teki..hehe
tomei nyer Dzakirah...

Momma Mia said... May 17, 2010 at 5:56 PM

@BIONIC WOMEN - Syukur alhamdulilah dgn hadiah tuh... InsyaAllah kami join lagi lain kali... Suka dgn rumah baru (template) Eily.. loading pun ok dah

mama zharfan said... May 17, 2010 at 5:59 PM

bestnya dpt hadiah ;)

Momma Mia said... May 17, 2010 at 6:20 PM

@mama zharfan - a'ah best la suzie... tapi tak bleh lawan hadiah2 yg suzie dapat kan?

Anje a.k.a Mama_Aqish said... May 17, 2010 at 6:31 PM

kiter pun dapat gak...tantek kan beg tu

Daleela said... May 17, 2010 at 6:41 PM

comella.. nak jugak...

Momma Mia said... May 17, 2010 at 6:50 PM

@Anje a.k.a Mama_Aqish hihi baik kan si Eily tu Anje. kasi jawapan dah masa bg soklan cepumas tu kan...

Momma Mia said... May 17, 2010 at 6:52 PM

@Daleela - nak ke Daleela.. g mintak dgn Eily ek.. link kat n3 tuh...

nurulazham said... May 17, 2010 at 9:01 PM

alo lo lo...dah agak dah..mesti lil Dzakirah sangattt comey bila pakai headband tu!!

Sara dah terlebih ukur lilit kepala..heheh!
lagi pulak skang ni dia mmg xsuka betul pakai segala perhiasan rambut!cheh..bila ikat toncet, dia cabut, bila pakaikan hat, dia bukak..bila pakai headband with wig tu, time amik gambo jela..pastu merengek2 nak bukak..siap kena paksa posing dulu, baru ibu dia cabut..heheheee...

ashra said... May 17, 2010 at 11:06 PM

hehe.cutenye dzakirah dgn head band nye.. =) mmg ramai jatuh chentaa nti.hehe

Momma Mia said... May 18, 2010 at 6:52 PM

@nurulazham - mekaceh kat aunty nurul le lil dzakirah nampak sangat chomel bila pakai headband tuh.. hihi pandai aunty nurul! Akak Damia pun nak juga pakai tp dah terlebih2 ukur lilit tp berjaya gak dia masuk kan sampai ke leher... susah plak tu nk kuarkan... Damia jeles..

Momma Mia said... May 18, 2010 at 6:52 PM

@ashra Hai Ashra... thanks dear. Pening la momma nnti nak bukak kan surat chenta utk dzakirah... hihi

Intan said... May 18, 2010 at 9:46 PM

Suke tgk bb pakai headband cam gitu...so comel lil dzakirah!

Arissa tak suko lak bila den pakaikan mende tu kat dia, time bb dulu dia suko pakai topi jek...

Momma Mia said... May 19, 2010 at 10:40 AM

@Intan - Sama dengan dak Damia Intan. Headband Damia byk momma beli mostly tak pakai, rezeki lil Dzakirah ler... tapi topi sampai skrg Damia suka pakai. Bile kluar mesti ada topi merah dia

 
Top