0
Turun dari bukit Bendera, perut lapar lagi so harus diisi...
Terus gerak gie ke Tesco


Lepas lunch its playtime

then gie solat kat masjid terapung

subhanallah.. cantik pemanadangan hari tuh..


then ke pantai
sesampai jer dah nk bentang tikar
gerimis mengundang..
hati berat nk balik sbb sian kat anak2 tak sabo nk main pasir..
so rehat jap kat tempat  makan berhampiran minum2 dulu
lechekang 3 plsss
no piccas sbb momma sibuk layan call from Korea
:( kalo ler gie holiday tak yah bawah phone best kan??

pastu rasa2 hujan dah berhenti kami terus gegas ke pantai..
dapat ler duduk-duduk & tukar baju anak2
tetiba ferimis mengundang lagi...
abah kata jom ler lain kali kite gie pantai lagi yer sayang...
cian anak2 so berbaju mandi dlm kete jer...
aksi mandai pantai tahun sebelumnya boleh refer 
SINI

so pusing2 balik pulau jumpa Empangan ni
tak kluar sbb hujan kan...


 Lepas habis tour Balik Pulau perut lapar giler lagi so 
gie cari makan lagi... kan dah cakap trip kali ni byk makan
dinner tepi laut, nama tempat lupa dah...

atok & nenek Damia & Dzakirah
blakang tu ada jambatan Pulau Pinang tau

 
nie ler Pulau Jerejak


Tak sah kalo tak layan aksi supemodel ni dengan pororonya...

adik Dzakirah yg masih moody after bangun tidor..
tu gaya buat muka happy yg teacher Watie (GBOB) ajar tau...
tapi kena senyum bukan masam ek

...
ni baru lawatan sehari punya citer tau...
ada lagi
jemput datang lagi baca citer kami...

Post a Comment

 
Top