0
 Bismillahirrahmanirahim...

Salam ceria buat semua teman-teman muslimah anggun yang slalu sudi membaca Blog ini, moga kalian sentiasa dilindungi Allah swt, Amin~ *hug* Hari ni nak suntik sedikit kegembiraan kawan-kawan dalam mengatasi cabaran hidup masing-masing... 

Perkongsian dari Eppi Aziz ni dikala anaknya demam beliau sponging dengan Basic-H. Alhamdulillah... berguna Basic-H tu dikala kecemasan.

Selain itu beliau turut menggunakan Basic-H utk mencuci all toys dan bag sekolah anaknya bila nursery anaknya ada HMFD. HFMD adalah singkatan dari Hand, Foot and Mouth Disease atau nama Melayunya penyakit kuku, tangan dan mulut. Bila dah terkena jangkitan, biasanya ia mengambil masa antara 3 ke 5 hari sebelum nampak tanda-tanda pesakit terkena jangkitan.

Bila anak dah terkena jangkitan HFMD ni yang beliau dilakukan untuk membantu tingkatkan kesihatan anaknya... Beliau berikan anaknya MEALSHAKES + OMEGA GUARD + MANDI BASIC-HBuat warga Lembah Keramat, Melawati, Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa, Wangsa Maju, Setiawangsa dan Putrajaya (ni weekdays aje) anda kini boleh bertanya terus pengalaman Eppi ni dengan dapatkan produk Shaklee COD/Pos dari beliau

Eppi Aziz
HP: 012-3188506
Area :  
Lembah Keramat, Melawati, Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa, Wangsa Maju, Setiawangsa dan Putrajaya (ni weekdays aje)

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Post a Comment

 
Top