1
The Common Discipline Mistakes Moms Make (and Regret)
The Common Discipline Mistakes Moms Make (and Regret)

"Kids will do well if they can" is a basic mantra that Dr. Ross Greene, acclaimed psychologist and director of  Lives in the B...

Read more »

0
Senarai 5 Ikon Wanita Zaman Moden Pilihan Team Telekung Siti Khadijah
Senarai 5 Ikon Wanita Zaman Moden Pilihan Team Telekung Siti Khadijah

5 Ikon Wanita di zaman moden ini mempunyai keistimewaan yang tersendiri dalam menyebarkan syiar Islam bagi mengekalkan kesucian Islam ...

Read more »

0
Senarai 5 Ikon Wanita Sejarah Islam Pilihan Team Telekung Siti Khadijah
Senarai 5 Ikon Wanita Sejarah Islam Pilihan Team Telekung Siti Khadijah

Senarai yang disediakan hanya mewakili pilhan yang dipersetujui secara bersama oleh Team SK dan tidak bertujuan untuk memberi kesan neg...

Read more »

0
Berapa "weight gain" yang Normal untuk ibu hamil
Berapa "weight gain" yang Normal untuk ibu hamil

  ikhsan google How much weight gain is normal? If your weight before you fell pregnant was healthy according to your h...

Read more »

0
Wordless Wednesday ~ Bila Damia bawa balik homework
Wordless Wednesday ~ Bila Damia bawa balik homework

Actually ni masa last semesternya class homework... tapi apa yg nak citer bila kene buat homework art anak... tak tenteram gak momma &...

Read more »

0
Ladies !!! Just Crossing your ankles but dont' crossing your legs
Ladies !!! Just Crossing your ankles but dont' crossing your legs

Berapa ramai suka duduk crossing your legs?? sila angkat keyboards.. hihihi... mari kita hentikan ler...  paling tidak pun kita ...

Read more »

3
Wordless Wednesday ~ Art da Vinci Damia
Wordless Wednesday ~ Art da Vinci Damia

Godek2 handphone terjumpa gambo art Da vince Mia yang masih belum mommma Share dlm blog nih... Sejak dah school pandai anak momma buat port...

Read more »

0
Membantu sel kulit sentiasa muda & kelihatan muda !!
Membantu sel kulit sentiasa muda & kelihatan muda !!

Bismillahirrahmanirahim... Tahukah anda, VITAMIN A, ASAS BAGI KULIT !!! diperlukan utk menjamin kulit & rambut yang sihat... Tanpa...

Read more »

0
Peppermint-Ginger Plus ~ Nyaman dan Melegakan
Peppermint-Ginger Plus ~ Nyaman dan Melegakan

Bismillahirrahmanirahim... Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nya...

Read more »

0
Sakit belakang semasa hamil adalah fenomena biasa, tapi anda boleh mencegahnya.
Sakit belakang semasa hamil adalah fenomena biasa, tapi anda boleh mencegahnya.

Bismillahirrahmanirahim... Badan anda mengalami banyak perubahan semasa hamil. Antaranya, ramai wanita yang mengadu ...

Read more »

1
Nota buat Ibu-ibu dan yang ada anak perempuan please take note !!
Nota buat Ibu-ibu dan yang ada anak perempuan please take note !!

Bismillahirrahmanirahim... Kenapa ada orang tinggi.. ade orang rendah.. sebenarnya faktor keturunan tu tak delah sangat.. terutaman...

Read more »

0
 Tahukah anda ?? Berapa intake recommended Kalsium untuk Anda, anak anda & ibu ayah anda??
Tahukah anda ?? Berapa intake recommended Kalsium untuk Anda, anak anda & ibu ayah anda??

Bismillahirrahmanirahim... Kenalpasti berapa intake harian anda untuk keperluan kalsium anda, anak anda, & seluruh keluarga anda.....

Read more »

2
Kepada Pengguna Komputer !!! AWAS !!! Bahaya Carpal Tunnel Syndrome(CTS)
Kepada Pengguna Komputer !!! AWAS !!! Bahaya Carpal Tunnel Syndrome(CTS)

Dari semasa ke semasa,pengguna komputer dan internet terus meningkat setiap tahun.Dari anak kecil hingga mereka yang telah berumur dan ti...

Read more »
 
 
Top