13

Salam Ben,

Huhu terlambat kah momma? Semua orang dah selamat dijelajah blognya oleh Ben momma plak baru nak buat entry. Rasa masih tak terlambat kan Ben, sebab Q pun masih panjang tuh. Memula momma tau pasal segmen Jelajah Blog Ibu nih from Blog Intan @ My baby Blog. Since masa tuh baru jer selamat melahirkan my sweetiebaby Dzakirah, so tarikan nak dijelajah idak leh begitu ketara, sbb momma tak begitu mengenali Ben  (ampun la yer), Ben-10 momma kenal... tapi orang kata Ben nih orang glamor yg famous dlm dunia blogger gitu... sapa la momma nih... TETAPI  selepas terjahan Ben ke blog Kak Yong @ Catatan Ibu and entry Ibu Ariffa berjaya memujuk momma untuk bersama-sama join segmen Jelajah nih. Sebab nya mudah jer
  • Nak tau gak ulasan/pandangan orang yg "Genius" dunia blogger ttg blog momma nih. segala komen2 membina/teguran amat ler dihargai
  • Nak tambah kenalan baru sbb Ben kata dlm Blog kak Yong tujuan dia menjelajah ni untuk menyatukan semua blogger blogger bergelar ibu dibawah satu bumbung ... Best kan? Thanks Ben
  • Nak tambah traffic ke blog momma, kepada yg sudi-sudi ziarah & berkawan


So tentang blog momma ni...
  • Diberi nama Miakiddiddles sbb blog ni lebih berkisar ttg perjalanan kehidupan & perkembangan anak pertama momma Damia sejak lahir sehingga la skrang. Since Abah Damia bekerja nun jauh di Penang & hanya bersama kami sekeluarga during weekend, segala coretan adalah ditujukan untuk suami momma tercinta supaya abah Damia tak terlepas mengikuti perkembangan Damia. Skarang Damia dah jadi kakak kepada adik Dzakirah. Benda yg sama akan momma buat untuk adik Dzakirah.
  • Selain itu, blog momma byk entry contest/giveaway.. untuk mencuba nasib anak-anak yg comel tuh di samping utk menambah kenalan baru.
  • Perjalanan momma sebagai ibu berkerjaya juga dicoretkan dlm blog nih especially perjalanan suka duka momma menyusukan Damia. Segala pengalaman pahit manis dicatatkan agar menjadi lesson learnt untuk anak-anak momma yg akan datang. Selain itu momma harap sedikit sebyk dapat berkongsi & memotivasikan ibu2 baru agar menjadi baik & lebih baik sebagai seorang ibu kpd anak-anak mereka.


So Ben, selamat jelajah blog Miakiddiddles yer. Segala ulasan & teguran diucapkan  ARIGATOGOZAIMAS!!!


Post a Comment

ibu_Arifa said... April 21, 2010 at 11:18 PM

selamat menunggu kunjungan en.Ben yer MommaMia..hihihi

ooo..baru tau, abah damia kerja kat penang rupanyer, kat area bayan lepas jgk kah?

ummumishkah said... April 22, 2010 at 10:13 AM

Good Luck!
sweet jer gambo kakak n adik tu.. :)

Momma Mia said... April 22, 2010 at 4:31 PM

Ibu Arifa >> hihi Terima kasih... jgn en ben tak dtg udah... :)

Abah Damia kerja kat Bandar Perda.

Momma Mia said... April 22, 2010 at 4:35 PM

Ummumishkah >> Terima kasih akak. Anank nih kalo bergambar sesama adik beradik nih sweet jer kan... rasa sejuk jer tgk

Intan said... April 23, 2010 at 1:30 AM

Weee dia pon dah buat! Semoga kunjungan Ben ke sini dpt menambahkan lg kenalan blog ini :D

P/s: Hadiah giveaway tu, Intan dah pos ptg smlm tau :)

Momma Mia said... April 23, 2010 at 12:09 PM

Intan >> hihi Amin! nk follow cam baby blog ler

p/s: huhu best nyer nk dpt hadiah... ahakss tqvvm Intan!!

Momma Mia said... April 28, 2010 at 3:38 PM

Ben >> Jemput2 singgah.. lama pun boleh...

Azrul Hisham said... April 28, 2010 at 4:44 PM

salam ziarah dari blog ben :)

Daleela said... April 28, 2010 at 4:51 PM

Best2..join sudah..hehhehe ignore yg atas tu kak..

Momma Mia said... April 28, 2010 at 5:50 PM

Azrul Hisham >> Terima kasih sbb guling-guling kat sini... tapi jgn la sampai lebam yer Bro... salam perkenalan.

Momma Mia said... April 28, 2010 at 5:52 PM

Daleela >> Terima kasih sudi join Miakididdles. Tapi kan akak tak bleh nk kunjung blg daleela sbb tak de link. Harap nnti bg link semula yer.

 
Top