8
Sambung citer hari ke-2. Lepas sarapan kami ke Japanese Tea House dan Botanical Garden... Acara utama nak sewa kimono dan berposing untuk family photo. Rental rm20 sepasang ek. Thanks to suziey entry "Japanese mom & son" yang bagi idea untuk Anniversary ke-3 kami nih. mmmuuahsss...

 Entrance ke Japanese Tea House
Menapak dan mendaki bukit la juga

 Melawat kawasan dulu...

 sambil posing-posing
tup tup tup... Mia cakap nak "nguk nguuk" 
Jenuh cari toilet kat atas nih... so terpaksa turun semula cari toilet dulu
Sangat ler penting diutamakan dulu hajat si anak dara tuh

 Selepas hajat Mia dah dilaksanakan... 
harus tunaikan pula hajat si adik yang nak nenen...
Breastfeding at 3,500 feet above sea level

 Pastu mendaki lagi ke Japanese Tea House
Budak comel yang sudah gembira, perut sudah tidak memulas-mulas

 Bila gumbire sangat senang nak suh berposing...

Budak kecik yang sudah kenyang
Also sangat gumbira

Acara yang dinantikan... sesi berkimono

My king.. My Hero... my last Samurai...

 Ting!! Kami sekeluarga sudah siap berkimono...
No saiz utk Ira if not pasti momma dah pakaikan juga

 Family posing

 Takde aksi candid tak best la kan...

 Best jer kan kami posing sakan.. tiada limit masa ek kengkawan sewa kimono tu
bergambar ler sampai termuntah kalo mau...

 Mia buat aksi ngados..

 Our happy family

 susah nak bagi Ira mengadap kamera...

sambung lagi yer... nantikan aksi posing si anak dara berkimono sorang-sorang lak pastu ke botanical garden, rabbit park & berbowling...

Post a Comment

~ As ~ said... December 21, 2010 at 10:13 AM

berapa eh sewa kimono ni??sweetnya Mia pakai kimono.

Cik Puan Nurul said... December 21, 2010 at 10:17 AM

besnyeee..me org pahang ni pun xpenah sampai lagik paris ni eh bukit tinggi ni hahaha kene gik gak nanti..comel damia ngn kimono dah gaye oshin dah

[-suziey-] said... December 21, 2010 at 10:20 AM

weeeeee sgt comel..hiks..best best..hehe..kimono budak tu comel je kan..dr saiz besar bila dh pakai jadi kecik n cute..:D

erkk nguk nguk tu yak ke? hehehe:D

ch@ said... December 21, 2010 at 10:34 AM

baju hubby akak tu, sama dgn baju mrABi pakai masa kita pergi haoneymoon dulu, bestkan? kita mestila pakai hijau. sejuk je kat sana. nak pergi lagi la. hihiii.
comel je kimono budak2 tu.

Sidratul Muntaha said... December 21, 2010 at 10:47 AM

eheh
mmg pengaruh sugguh dari blog suziey
huhu
den pun insyaa allah singgah new year tmpt ni!
hauuah
lalalalala!

wahida said... December 21, 2010 at 11:52 AM

eh, jeles ar tgk u all pakai kimono...mcm nak ajak hubby gi sana je nnt...

Ummi Salsabila said... December 21, 2010 at 2:24 PM

Comelnya semua pki kimono..comel sgt2x!

Rindunya kat bkt tinggi...rs nak pi lg.suasana romantik
sgt kat sana...wink wink.;)

 
Top