2
Healing crisis - apa sebenarnya tu?
Healing crisis - apa sebenarnya tu?

Pernah dengar tak kiasan ini? Penyakit ni datangnya seperti ribut tetapi ianya pulang seperti siput. Bermaksud penyakit ni datangnya sepan...

Read more »

2
Perlukah makan supplements sewaktu mengandung?
Perlukah makan supplements sewaktu mengandung?

Dalam kehidupan seorang wanita biasa, walau bagaimana sekali pun cara hidupnya, saya yakin, sekurang-kurangnya sekali dalam hidupnya...

Read more »

0
Kesan Sampingan, Krisis Pemulihan dan Petanda Ketidaksesuaian
Kesan Sampingan, Krisis Pemulihan dan Petanda Ketidaksesuaian

Credit to MommyLina. Ramai yang mencuba Shaklee, dan macam2 result diperolehi. Ada yang sekali ambil sudah rasai perubahan, ada yang lep...

Read more »

6
TIPS Breastfeeding for Travelling Mom - Overseas
TIPS Breastfeeding for Travelling Mom - Overseas

Penyusuan semasa travel overseas bukan suatu yang mustahil... Alhamdulillah dengan izin Allah momma berkesempatan melaluinya dan Momma nak s...

Read more »

0
Eczema semakin berkurangan ~hasil makan ESP (soy protein)
Eczema semakin berkurangan ~hasil makan ESP (soy protein)

jom baca te stimoni Pn Fizanu r .. Sejak lahir, Aisyah dah diserang Ekzema. Apa yang pasti, pasti dia akan menangis sambil menggar...

Read more »

2
Bolehkah ambil Alfafa sahaja untuk tambah susu?
Bolehkah ambil Alfafa sahaja untuk tambah susu?

B aru-baru ini seorang kenalan saya bertanyakan tentang alfalfa..Persoalan dari nya, bolehkan hanya mengambil alfalfa sahaja? Yup...boleh...

Read more »

1
Jom Baca Entry Menarik Berkaitan Pregnancy...
Jom Baca Entry Menarik Berkaitan Pregnancy...

 sumber google Jika anda tanya.. perlukah makan supplements sewaktu mengandung? Sejujurnya... memang satu keperluan … Lagi2 jika ...

Read more »

12
Power Pumping - Single pump dan manual pun bleh buat
Power Pumping - Single pump dan manual pun bleh buat

Apa itu Power Pumping? Well a few days a go, one of my old friend mengadu yg hasil tenusu nya drop..Dah mkn n minum mcm2 masih jugak drop....

Read more »

8
Power pumping dan Hyperstimulation - Cepatkan proses pengeluaran susu
Power pumping dan Hyperstimulation - Cepatkan proses pengeluaran susu

Hyperstimulation dan power pumping sebenarnya adalah satu kaedah atau teknik yang intensif untuk mempercepatkan proses pengeluaran susu...

Read more »

0
Perisai @ " immune booster
Perisai @ " immune booster

Siapa Yang Perlu Mengambil Nutriferon atau " immune booster?? Momma sendiri mengambil nutriferon ini apabila momma selsema...

Read more »
 
 
Top