12
As salam semua.. salam keceriaan!!!

Alhamdulillah smalam Alin selamat sampai di Incheon, Korea pada pukul 9.10pm dan di Gimpo pada pukul 11.55pm. Trillion thanks untuk semua ucapan dan doa kalian untuk Alin di Korea. Sangat membantu dan membakar semangat Alin walaupun penat travel tak hilang lagi ni...


Perjalanan hari ni sangat memenatkan compare dengan last trip... Asyik terasa lapar jer dan pening2... Hope lebih baik hari ni. Alhamdulillah no more bengkak susu seteruk last trip sebab sebelum ke LCCT dah direct BF lil Dzakirah 2x. Managed pump skali dlm flight...

  Alhamdulillah... thank you Allah!!

Last minute nak kluar rumah anak-anak bangun nak ikut so nenek agree untuk follow anta ke LCCT. Anak-anak yang gembira... Bila nak masuk boarding, Damia start cranky nak momma dan start nangis. tahu bakal ditinggalkan. As expected. So terpaksa anta dia dulu ke kereta before boarding. Lil Dzakirah juga cam tau-tau start nangis dan minta diangkat. Sian Dzakirah, 2x kena tinggalkan. Risau juga reaksi anak-anak bila momma takde tidur bersama 1 minggu nih... Tadi call, nenek kata anak-anak dah tidur. Tak dapat nak borak dengan dorang.

Maafkan momma yer sayang!! 
Momma sayang Damia & Dzakirah

Akan rindu melihat aksi anak-anak tidur dan bangun tidur

Post a Comment

~ As ~ said... January 11, 2011 at 8:11 AM

alahai comelnya tidur...bantal upin ipin tu azam pun ada 1 tp bantal leper tu...

lydzar said... January 11, 2011 at 8:50 AM

insya allah perjalanan kali ni pon dipermudahkan..suka tgk gambar dorang tidur tu

Little BlueBird said... January 11, 2011 at 8:52 AM

Best nyer u gi outstation..tapi i kagum dengan u...i pun ada trip bulan 3 ni..tapi hati sampai sekarang tak sanggup nak tinggalkan..rasa sebak jer..

EiJa ZaQuaN said... January 11, 2011 at 9:00 AM

alhamdullillah dh selamat sampai..
mcm tu la perasaan kita sbg ibukan ...msti sgt2 rindu..apatah lg outstation ke luar negara..

geramnya tgk damia n dzakirah sgt comel..hehee..btol suka tgk aksi anak tido..

nur said... January 11, 2011 at 9:01 AM

bila baca entry ni, akak pun rasa sebak.. can't imagine if i'm also in your shoe!

semoga segala urusan dipermudahkan olehNya

[-suziey-] said... January 11, 2011 at 10:04 AM

sian tgk dua badek tu tido..huhu..kena tinggl lagi..xpela demi tugas...

[-suziey-] said... January 11, 2011 at 10:05 AM

pst..jom exchange FM nak..kita nk FM korea..nti kt akn fly to everseas jgk..mau x exchange2 FM..hehe.. :D

Ummi Ummair said... January 11, 2011 at 10:34 AM

huhu..sedihnya tpaksa tggalkn anak2..klau saya x sggup rasanya..apa2pun gudluck to kak Alin..

AshAnas said... January 11, 2011 at 10:55 AM

shira plak yg sedih... dh rasa pengalaman tinggalkan anas masa gi shanghai bln 10 hr tu... wlupun skjp tp bila dia masih bf, rasa sayu sgt... mlm2 call je mesti die excited. abah die cite die akan nangis sblm tido sbb cr nenen... huhu...

tabah ye k.alin...

[-suziey-] said... January 11, 2011 at 11:51 AM

hiks..ok deal! insyaAllah kita akn fly 26th Feb..i'll get the FM for u ok :) later2 we communicate tru sms ok..ths is my number..

012-3485280 :)

SyUhAdA said... January 11, 2011 at 11:55 AM

besnye dpt gi korea..
bape lme g?
msti ank2 akak rndu kat mama diorg..

AQisH said... January 11, 2011 at 4:15 PM

alahai..mmg sedih nk tinggalkan anak² kan..nk wat camne kena keje..all the best eh..

 
Top