11
Alhamdulillah smalam dibei keizinan & kelapangan dari Allah untuk menggantikan puasa... Sangat susah untuk start kan kawan-kawan... selagi tak start selagi tu la tak berganti. Harap-harap lepas ni dipermudahkan lagi segala urusan. Persiapan untuk bersahur ala kadar jer, tapi alhamdulillah tak terasa lapar sampai ke petang, tak terasa lesu... mungkin berkat pengambilan milkshake bercampur performance drink kot...

Bersahurkan 
2 keping roti telur + Milkshake bercampur Perfomance Drink + 2 biji Alfalfa + 1 bcomplex + 2 Vita C + 1 vitalea

 Total EBM : 20 oz
 
sesi pumping

2x tendum pumping 
5.30am = 5oz
11.00pm = 4oz
2x double pumping di opis 
12.30am = 6oz 
6.30pm = 5oz


Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

EiJa ZaQuaN said... February 18, 2011 at 10:22 AM

alhamdullillah..dapat gak ganti puasa..EBM pun byk tu..tahniah..

adeii..eija x gnti lagi ni..

lydzar said... February 18, 2011 at 11:00 AM

alhamdulillah, berapa hari lagi belen nk kena ganti..insya allah, boleh abiskan semua

ajumohit said... February 18, 2011 at 1:27 PM

hmmm alin mmg produktif hehehe

mamaqaireen said... February 18, 2011 at 1:58 PM

bestnya tgk dpt ganti pose..sy pun nk ganti jugalah..sy ni bnyk tinggal bkn sbb tak tahan pose..tp gastrik kuat sgt tau.. T_T

Fathiha Fadzli said... February 18, 2011 at 3:41 PM

plan nak ganti puasa minggu depan...insya-allah...harap hasil ebm nnt memuaskan jugak mcm u :)

YaQuut @ Firdaus said... February 18, 2011 at 3:56 PM

Alhamdulillah semalam saya juga mula ganti puasa. Ada 19 hari lagi perlu ganti. Saya silent reader puan sejak baca kisah cabaran penyusuan puan di Korea. Melihatkan suka duka puan menempuh cabaran di negara orang, saya jadi malu sendiri sedangkan berada dalam comfort zone. Wajib berusaha gigih seperti puan!

MamaSSF said... February 18, 2011 at 4:55 PM

Jelousss u tgk hasil ebm walaupn tgh ganti puasa?? sham ade 30hari pose yang harus diganti... ingat nak mule minggu depan la.. alin performent drinks tu regenya berapa ye?

Momma Mia said... February 18, 2011 at 5:20 PM

@ Eija - Alhamdulillah Eija. Ni tgh merangkak mengganti nih.. Jom kita start mengganti beramai2... huhu

Momma Mia said... February 18, 2011 at 5:21 PM

@ lydzar - huhu byk lg lydzar. Hutang lama masa melahirkan Damia. Ada balen 29hari lagi. InsyaAllah pasti boleh kan... dah tak risau sgt nk mengganti puasa sbb ada perisai.

Semoga allah sentiasa murahkan rezeki lil Dzakirah dgn susu ibu yg byk... Amin!

Ummi Salsabila said... February 19, 2011 at 10:51 PM

Alhamdulillah... Berpuasa pun still byk susu Akak ;)

 
Top