1
Salam Ceria buat semua SuperMak... 
Dah nak masuk 2 minggu kita berhari raya... Bagaimana perjalanan penyusuan anda selepas Ramadhan... Masih Maintain?? Biasa2?? atau drop??? Apa tindakan anda?? Hanya anda yang boleh mengubahnya... rules jgn stress! think positif & tingkatkan usaha!!
 
Alhamdulillah... hasil pumping momma dibilik opis
setelah 1 tahun 5 bulan masih lagi boleh menghasilkan EBM utk lil Dzakirah
Thanks you Allah
Buat sahabatku Mushafizah A Samad  ~ yang blk dr kg.. letrik takde, suis utama tendang.. habis sume stok EBM cair..ada lbh 100 plastik liner X 5oz.. La tahzan yer!! Kuatkan semangat + tingkatkan usaha + teruskan berDoa. Alin doakan semoga Mus diberikan kesihatan yang baik, mood yang positif & dipermudahakan segala urusan dalam perjalanan penyusuan si manja.... Be strong & yakin Allah akan sentiasa menolong kita... Amin!!
Dua tiga hari ni saya hanya sempat jawab smscustomer tentang penyusuan. Bagi yang hantar email tu saya harap kalian bersabar menunggu balasan email saya. Namun bagi yang ingin mendapatkan jadual pemakanan vitamin, sekiranya kalian mendapatkan vitamin dari pengedar lain, jangan lupa minta panduan pemakanan vitamin supaya anda akan mendapat keberkesanan vitamin itu.

Ramai ibu yang masih consufe set mana yang nak dicuba, Family wellness set adalah set yg optimum + add on bersama OsteoMatrix atau Alfalfa... pokok pangkal brape budget anda? 

Antara testi menarik terkini untuk di kongsi ~ "Dulu dapat 3 store feed, sekarang dapat 6 feed in advance! " Anda Bagaimana???

Ianya bukan mustahil. Sekiranya anda mengikut tips yang saya berikan.... insyaALLAH anda juga boleh dapat hasil begini :) credit

  
Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

Liza said... November 24, 2011 at 1:54 PM

tgh fikir2 nk cuba Shaklee.. Tunggu tgk progress dulu.. :)

 
Top