4
 
Tahniah to Cik Areda yang sudah berjaya menurunkan berat badan 4.5kg in less than a month... Mengikut Sue Mohamed, her friend to loss weight dlm 3 minggu jer setelah mengambil LECITHIN + CINCH... So far beliau hanya turun naik tangga di tempat kerja & mengikut aturan jadual makanan yang disarankan...


Tahukah anda?? utk DIET... ASASNYA, anda perlu  

DETOKS(Fiber/Herblax) 
Protein (CINCH or ESP) 
Lecitin 

Tapi jika anda ada kekangan budget memadai hanya PROTEIN + LECITHIN. 

Mengapa PROTIEN ?? >> Sbb protien ni fungsi buat rasa kenyang, tingkatkan metabolism dan sesuai utk diet. CINCH mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang... Ia juga mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan. Rumusan proprietarynya diperkaya Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan... Dalam kata lain. Leucine dalan CINCH Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot, pendek kata, berat dengan otot bukan dengan lemak. CINCH ni ada 3 perisa - Chocolate, Vanilla & cafe latte...

Mengapa kena DETOKS??? >> Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Tahukah anda... kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa!! 

Boleh Pilih antara Fiber Unflavor or Herblax... Fiber lebih otimum resultnya. Fiber akan memanjangkan tempoh makanan dalam perut dan memberikan rasa kenyang sepenuhnya. Ia berupaya menyerap lebihan air dan lemak dalam badan. Disamping tu kalau anda makan fiber ni, kerja2 ‘melabur’ akan jadi mudah, usus dicuci sepenuhnya jadi akan elakkan perut buncit.selain berfungsi untuk melancarkan penghadaman..tapi back to budget masing-masing...

Mengapa LECITHIN?  >> Lecitin berfungsi untuk memecahkan lemak2 ... Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak....dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah... dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.... Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan...

Berminat? 
Call.SMS :: 019-2682709
Email: azlin.mohdatan@gmail.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Post a Comment

eiysha said... September 30, 2011 at 11:41 AM

nak share ke blog saye boleh??? sgt menarik...

NILAM said... October 31, 2011 at 5:18 PM

akk, klu ibu mengandung boleh ke mkn lecithin ni?

Momma Mia said... October 31, 2011 at 11:16 PM

@NILAMkena tahu y ibu mengandung tu nk mkn lecithin? generally, tidak digalakkan.. kalo nk amik lecithin selepas bersalin.. lecithin juga sesuai utk ibu menyusu

 
Top