14
Sejak masuk 2 tahun nih Damia sangat ler susah nak ikat rambut. Dulu masa kecik biasa gak dia ikat rambut. Sekarang nih jangan kata 5 minit, 1 minit pun kekadang tak sempat lagi dah bukak and buang getah rambut dia.

Anak momma ni ikat ke tak ikat rambut memang chomel la... cuma kalo ikat tuh kemas sket la kakak.  Kan?? kan??? Apa kata survey???!!!

Posing gaya ikat rambut from Damia

 Lagi special pose gaya ikat rambut from Damia

  Nie plak pose lepas tanggalkan getah ikat rambut tuh... 
lagi ler mengembang

 Bergelut kalo nak ikat rambut dia tau...
Kalo tak pun dia layan jer pastu dia tanggalkan sambil senyum-senyum...
bijak tol anak momma ni.

Buat muka pelik tuh bila di suruh ikat rambut

Muka happy bila rambut tak jadi dikat atau berjaya ditanggalkan getah rambut dia
geram tau!!
 

Post a Comment

CikPuanMiera said... October 22, 2010 at 4:21 PM

bam bam sungguh kakak ni.
geram taw

wan nurul hezrina abd halim said... October 22, 2010 at 4:35 PM

tomeilah rambut tuh..curly gituh..orgnyerpun cute miut

Huda said... October 22, 2010 at 4:56 PM

comey sangat mia ikat rambut tu :) nampak lain sgt..hehe

win@momyShaneQeisha said... October 22, 2010 at 5:18 PM

cutenya mia with curly hair tu, sesuai ngan pipinya yang bulat & gebu

Sidratul Muntaha said... October 22, 2010 at 5:49 PM

I like takyah ikat..
sangat comel n naughty!
hauhauhuauaha...

Cik Jari said... October 22, 2010 at 7:58 PM

comella damia...hehe...

BIONIC WOMEN said... October 22, 2010 at 10:08 PM

pangai x suka ikat rambut tu sebijik Dhiya..huhuhuhu..rambut pun lebih kurang jer curly2..
tapi tomei sungguh damia, semakin bambam jer tengok..geram tengok pipi dia..huhuhu

kakyong said... October 24, 2010 at 5:42 PM

momma mia.
okay lagi tu tak ikat rambut..
kalo anis tak ikat rambut.. YA Allah.. gerbang cam momok.... huhuuuu

haszuraidah ishak said... October 25, 2010 at 7:46 PM

huhuhu..sejibik sama ngan Zahra, takmonyer dia diikat rambut. Dah comey2 ikat, ditariknya nanti.. Kalu letak klip pon, samela..huhuhu..

schaa said... October 26, 2010 at 2:26 PM

tomeiii nyerrr anak sapa lahh nie.. i lolike bangat rambut dia he3

ann @ hatiberbunga said... October 27, 2010 at 1:48 PM

hehe.. geget skit dah comel ni! hmm.. geram! :P

 
Top