6
Buffered Earnings dan Metered Earnings Nuffnang
Buffered Earnings dan Metered Earnings Nuffnang

Lately nih, ramai blogger gemar update dorang punyer Buffered Earnings (BE) dan Metered Earning (ME)... ada yang 1, 2 malah ada yang berbela...

Read more »

3
Susu Sedikit.. Mainan Psikologi????
Susu Sedikit.. Mainan Psikologi????

Ni kira n3 tag cum homework from mommy-to-be PUTERIHANNAN Ini juga my post mortem n3 sepanjang perjalanan menyusukan my Lil Dzakirah 6 bula...

Read more »

2
Rendahkan Hatimu Mengakui Kesilapan
Rendahkan Hatimu Mengakui Kesilapan

fr google Kenapa kita perlu malu mengakui kesilapan. Allah menegur Nabi s.a.w ketika Baginda memalingkan wajahnya dari Ibnu Maktum yang ...

Read more »

34
Bagaimana anda mengepam dan menguruskan susu ibu perahan  di tempat kerja / di rumah....
Bagaimana anda mengepam dan menguruskan susu ibu perahan di tempat kerja / di rumah....

Bagaimana anda mengepam dan menguruskan susu ibu perahan di tempat kerja / di rumah.... (Perkongsian dari pengalaman sendiri) T idak ...

Read more »

8
Tahukah Anda Kelebihan Bercium?? - Jom Kissing !!
Tahukah Anda Kelebihan Bercium?? - Jom Kissing !!

info taken from blog Ann ... jom layan.   gambar from goggle Fadhilat Bercium dari Perspektif Kesihatan Ahli perubatan mendapati bahw...

Read more »

7
Alhamdulillah .... we one of the lucky winner
Alhamdulillah .... we one of the lucky winner

Semua dah check result  " Lynn's First Lucky Draw " Jom klik Result kat sini me dapat  TOP-UP RM5 mekaceh Lynn Semoga Lynn...

Read more »

15
Surgery Gigi, Kesan Antibiotik dan Penyusuan Susu Ibu
Surgery Gigi, Kesan Antibiotik dan Penyusuan Susu Ibu

Salam mommies, Semalam me jumpa doktor gigi sebab rasa gigi ni cam ada lubang-lubang jer yang terbukak... hikhik... So selamat ler gigi ni ...

Read more »

6
EBM : Tips for Breastfeeding Mothers who Go Overseas
EBM : Tips for Breastfeeding Mothers who Go Overseas

Rindunya nak update tentang info penyusuan. Nantikan entry-entry breastfeeding minggu nih, InsyaAllah. Kawan momma ada yang nak gie oversea...

Read more »

12
Cara-Cara mengurangkan Lemak di badan
Cara-Cara mengurangkan Lemak di badan

  Minggu lepas momma g health checking by KPJ kat opis. Alhamdulillah, hasilnya positif cuma ada sedikit lemak berlebihan jer. So untuk men...

Read more »

3
Jalan Bahagia
Jalan Bahagia

Sumber : Bisikan sir 1 "Ya Allah hanya pada-Mu tempatku mengadu..." Allah tidak menolong kaum yang fasiq. Apakah makna hidup ini...

Read more »

14
Bila anak dara momma ikat rambut
Bila anak dara momma ikat rambut

Sejak masuk 2 tahun nih Damia sangat ler susah nak ikat rambut. Dulu masa kecik biasa gak dia ikat rambut. Sekarang nih jangan kata 5 minit,...

Read more »
 
 
Top